Hoe vloog de bal – 01-09-2017

Hoe vloog de bal ……

A.s. Zaterdag 2 september gaat de 1e helft veldcompetitie van start van het seizoen 2017-2018. Mijn vraag aan alle leiders en leidsters is weer of ze voor maandag 20.00 uur een stukje van de door hun team gespeelde wedstrijd zouden willen opsturen naar s.slingerland@planet.nl  zodat ik het in zijn geheel over kan nemen en kan plaatsen in de rubriek “Hoe vloog de bal …..”. Ook ouders mogen uiteraard een verslagje van de wedstrijd maken en naar mij opsturen. Ik vind het altijd sneu als van sommige teams iedere week een compleet wedstrijdverslag te lezen is en van andere teams bijna of helemaal niets. Spreek met je team en/of de ouders af wie er een stukje schrijf en dit naar mij door mailt. Maar ….. het blijft de verantwoordelijkheid van de leiders en/of leidsters.

Patrick bv.d. Ham maakte afgelopen zaterdag van de oefenwedstrijd van E1 tegen Oranje Wit E1 een leuk verslag wat hieronder te lezen is. Neem hier een voorbeeld aan, klasse Patrick!

Wedstrijd verslag IJsselvogels E1 – Oranje Wit E1 uitslag 16–6 gewonnen  26-08-17

Het seizoen is weer begonnen. Vorige week al een leuk toernooi gespeeld waar we als 2e zijn geëindigd. Scores van Luna (17), Marnick (12), Timo (7), Sven (4) en Lara uit de E2 (3) (43 voor en 24 tegen). In 2 uur tijd 6 wedstrijden van 20 minuten gespeeld, dus een hele vermoeiende, maar zeer leuke dag.

Remmert en Sam zijn dit jaar de trainers van de E1. Afgelopen dinsdag was de eerste training. Allemaal blije gezichten. Iedereen had er zin in en dat was te merken. Woensdag avond was de trainers bijeenkomst. Marco Slob had een heel mooi verhaal over Spelenderwijsverbeteren.nl. Echt een goed initiatief binnen de vereniging om een groep train de trainers op te zetten. Daar gaan we echt heel veel aan hebben. Vandaag onze eerste echte oefen wedstrijd. Op papier een sterkere tegenstander, maar daar was op het veld niets van te merken. Heerlijk hit and run spelletje gespeeld (onderscheppen, rennen, vangen en scoren). In de tweede helft aan de slag gegaan met doorloop ballen en die lukte ook heel goed. Na elke score even een boks geven aan je medespeler. Het was voor de ouders genieten langs de kant. Boas was onze scheids en heeft erg goed staan fluiten, nog bedankt Boas.  (scores Marnick 5, Luna 5, Timo 3 en Sven 3)

Succes allemaal a.s. zaterdag, enne …… ik stuur geen herinnering meer op maandagavond naar de teams waarvan ik nog niets heb ontvangen, niets ingezonden = niets te lezen!

Succes allemaal a.s. zaterdag,
Wim Slingerland,.