Hoe vloog de bal – zaterdag 8 september 2018

Hoe vloog de bal …… zaterdag 08 september 2018.

Daar is-ie dan weer, de eerste “Hoe vloog de bal …..” van het seizoen 2018-2019. Het zal voor de meeste teams weer even wennen zijn, andere coaches, andere medespelers en nieuwe tegenstanders waarvan de sterkte vaak nog onbekend is. Van de 18 gespeelde wedstrijden werden er 9 gewonnen en 9 verloren, eerlijker kan niet lijkt mij. De grootste overwinning werd behaald door E3 dat in Waddinxveen met 2-17 van Korbis E5 wist te winnen. Topscoorder van de week werd Sam Meijer die in A1 6x wist te scoren, misschien zat er in E3 (dat met 2-17 won) wel iemand die er meer scoorde maar dat is helaas niet bijgehouden. Jammer dat zowel het 1e als het 2e met een nederlaag begon tegen tegenstanders die ze in de competitie onder zich moeten kunnen houden (zoals ik de sterkte van de tegenstanders inschat). Bij het 1e ontbrak het aan zuiverheid, het veldspel was best redelijk maar als je al die korte kansen niet weet af te maken en na een 7-6 voorsprong in de rust na de rust maar 2x (!) weet te scoren ……, tja, dan win je geen wedstrijd, eindstand 9-11. Met gemiddeld 11 tegendoelpunten word je gewoon kampioen, als je echter maar 9 doelpunten scoor dan degradeer je gegarandeerd! Werk aan de winkel voor de nieuwe trainer/coach Glenn de Vries. De resultaten:

IJsselvogels 1 – GKV (H) 1   9-11    Nieuwe trainer, nieuw team, nieuwe strategie.  De selectie is dit jaar weer iets veranderd. Zo staat er een nieuwe trainer/coach op het eerste, Glenn de Vries, is Joëlle vanuit Weidevogels overgekomen om IJsselvogels te versterken en zijn er enkelen doorgekomen vanuit de A’s: Jesse, (Jelle), Karlijn en Dyonne. Dit seizoen starten Eva, Lieke, Joëlle, Kimberley, Stan, Jesse, Christiaan en Leon in de basis bij het eerste. Nog steeds werkend aan de (nieuwe) teamdynamiek stond de eerste competitiezaterdag GKV 1 uit Den Haag op de planning. In plaats van Jesse startte Mike Dukker in de basis, omdat Jesse afgelopen week op zeilkamp was geweest. We startten de wedstrijd gefocust en dit was goed te zien in onze verdediging. Eva opende de wedstrijd binnen anderhalve minuut met haar eerste goal. De voorsprong was snel gepakt, maar GKV wist binnen twee minuten te reageren met twee treffers. Christiaan wist de score gelijk te trekken door het veroorzaken van een vrije bal die hij zoals altijd keurig afmaakte (2-2). Daarna hebben we maar liefst 8 minuten doelpuntloos gespeeld, zowel aan de kant van IJsselvogels als GKV. GKV was de eerste die na 8 minuten een schot verzilverde, maar direct een tegenantwoord van Eva die een schot scoorde. Na nog 1 goal van GKV wisten wij 3 doelpunten achter elkaar te maken (Christiaan, Mike D. en Stan) waardoor we 6-4 voorkwamen. Doordrukken denk je dan, maar dit bleek lastiger dan gedacht. Binnen twee minuten had GKV de stand echter alweer gelijkgetrokken. Na alweer 8 minuten doelpuntloos gespeeld te hebben, wist Mike D. een stip te veroorzaken en zelf af te maken, waardoor we met een 7-6 voorsprong de rust in gingen. In de rust sprak Glenn ons toe dat we aanvallend minder voorspelbaar moesten spelen en verdedigend al heel goed bezig waren. Het afmaken van kansen was het grootste punt van de eerste helft. Vertrouwen hebben in je eigen kunnen en je medespelers blijft belangrijk om doelpunten te maken. Afspraken werden gemaakt en we begonnen gemotiveerd aan de tweede helft (met nu Jesse in plaats van Mike D.). GKV wist de tweede helft al snel de stand gelijk te trekken met een schot. Opnieuw hadden wij veel kansen in onze aanvallen, maar wisten wij deze niet te verzilveren. Pas na een kwartier viel onze eerste goal, een korte kans van Lieke, terwijl GKV ondertussen alweer twee goals gemaakt had (8-9). Coen mocht het strijdveld betreden om meer goals af te dwingen. Helaas scoorde GKV een doorloopbal, waardoor de aanval geen tijd meer had om te scoren (8-10). Tamara en Mike A. werden erin gezet in de hoop dat we twee goals konden maken om weer gelijk te komen. Kimberley scoorde echter het laatste doelpunt van IJsselvogels deze wedstrijd, waarna GKV ook scoorde. Eindstand: 9-11. Conclusie: we hielden het gedurende de wedstrijd verdedigend goed dicht terwijl we moeite hadden met scoren (ondanks het prima korfbalweer). Aanvallend gezien veel goede kansen, maar ons actiepunt, meegenomen uit deze wedstrijd, is dat we gaan werken aan de zuiverheid van onze schoten. Volgende week weer een kans tegen Achilles in Den Haag! Deze wedstrijd laat ook weer zien hoe belangrijk het is om als één selectie te werk te gaan. Zowel 1 als 2 hebben elkaar nodig ter versterking om een wedstrijdbeeld te doen keren. Helaas is dat deze wedstrijd niet gelukt, maar er zullen vast nog meer wedstrijden volgen waarin we elkaar hard nodig zullen hebben. We willen ook de supporters bedanken en we hopen jullie snel weer te zien! Van Kimberley.

IJsselvogels 2 – OZC 2   13-14     Het 2e speelde thuis tegen OZC 2 uit Rotterdam-Zuid. OZC nam gelijk de leiding met 0-1 waarna Daan de gelijkmaker scoorde. OZC liep uit naar 1-3 waarna opnieuw Daan de 2-3 voor zijn rekening nam. Na 2-5 was het Mike A. die 3-5 en Daan die met zijn 3e treffer 4-5 scoorde. OZC liep opnieuw uit naar 4-7 en na 5-7 door Anouk naar 5-9 waarna Mike A. de ruststand op 6-9 bepaalde. Na de 7-10 door Coen leek OZC het gaatje te hebben geslagen toen het uitliep naar 7-11. Wietze zorgde met 2 treffers weer voor de aansluiting, 9-11, en toen Coen 10-11 scoorde leek er weer van alles mogelijk. Helaas wist OZC weer uit te lopen naar een 10-13 voorsprong waarna Mike A. 11-13 scoorde. Bij 11-14 leek de wedstrijd gespeeld, dankzij treffers van Coen en Mike A. werd het nog 12-14 en 13-14 maar helaas was de tijd tekort om er nog een gelijkspel uit te slepen, jammer! Mike A. 4x, Daan en Coen 3x, Wietze 2x en Anouk scoorden de doelpunten voor het 2e dat zich de start van de veldcompetitie waarschijnlijk iets anders had voorgesteld. Zaterdag nieuwe kansen! Bij het 2e heeft Marijn gefloten omdat er hier zelfs geen bondsscheidsrechter was, super!

IJsselvogels 3 – Albatros 4 werd uitgesteld.

De Meervogels 4 – IJsselvogels 4   5-12     Na een drukke transfer periode, Tom en Nikki werden gekocht door IJsselvogels 5, Roos en Carlo stopte, zodat IJsselvogels 4 diep in de bundel moest tasten om versterkingen te halen. Manon werd gehaald en in haar kielzog zus Cindy, Marlinde werd overgenomen van Velocitas en Hendrik werd gehuurd van team Midweek. Melvin Kool hoorde van de transfer perikelen en bood zichzelf aan om de kwaliteit in YV4 te verhogen. Gedurende al deze transfers werden de verwachtingen steeds naar boven bijgesteld en wordt er al voorzichtig aan een top 2 notering gedacht. Als dan de voorbereiding niet geheel compleet verloopt, dan is zo’n eerste wedstrijd belangrijk voor een goede start van de competitie. Als dan ook ziekte, werk en familieverplichtingen de selectie uitdunt, dan wordt er even rondgebeld en staan Joost, Sam Meijer, Jelle Reichard en Nikki klaar om in te vallen. Super bedankt voor jullie inbreng gedurende de wedstrijd. Op naar Zoetermeer om aan te treden tegen De Meervogels 4, geen bekende dus geen idee waar de sterke punten van de tegenstander zouden liggen. Maar met Hendrik, Manon, Marlinde en Joost heb je aardig wat lengte in huis, dus gewoon van eigen kracht uitgaan, erop kletsen en direct een gat slaan. Waarschijnlijk had De Meervogels van de aspiraties gehoord en gingen direct achterverdedigen. Moeizaam kwam de wedstrijd op gang en de eerste goal werd gemaakt door Rob (0-1) en verdedigend zag het er al goed uit, ballen werden er tussenuit gehaald en goed druk gegeven op de schoten. Helaas ging het ernstig mis bij een verdedigende onderschepping van Marlinde en een spier in haar bovenbeen deed niet helemaal mee, einde debuut. Nikki, die echt reserve stond, moest haar opwachting maken en deed dat met verve (alsof ze nooit weg was geweest). Na vele gemiste kansen, scoorde Hendrik de gewenste 0-2, maar direct na de vakwissel stond het alweer 1-2. In een doelpuntloze periode van ongeveer 10 minuten, scoorde Nikki de belangrijke 1-3 en prikte Rob z’n tweede binnen (1-4), doordrukken zou je zeggen, maar de vele kansen werden niet benut en voor IJsselvogels 4 was geluk dat De Meervogels ook de mand niet wist te vinden. Net voor de rust scoorde Hendrik (1-5) en Joost (1-6) waarmee de voorsprong was bewerkstelligd. Verdedigend prima, aanvallend meer rust in de afronding. Na de rust zette Sam de 1-7 op het bord en scoorde Rob de 1-8 en 1-9. Wedstrijd gespeeld zou je zeggen. Het 2e aanvalsvak liep een beetje vast en met het doorwissel beleid, dacht coach Marco het vlot te trekken. 2 minuten later stond het 4-9. Zou De Meervogels het geloof terug krijgen? De 4-10 van Hendrik vanaf de stip boorde dit gelijk in de grond. In de laatste minuten scoorde Joost de 5-11 en een sterk spelende Hendrik zette de eindstand op het scorebord (5-12). De kop is eraf en IJsselvogels 4 gaat een leuk seizoen tegemoet en wie weet waar dat eindigt! Blijf ons volgen! De Doelpunten kwamen van Rob (4), Hendrik (4), Joost (2), Sam (1) en Nikki (1). Van Marco.

Nexus 4 – IJsselvogels 5   11-7     Het is weer de eerste wedstrijd van het seizoen, dit betekent dat er weer kans is op punten. Ook betekent het dat er weer gespeeld wordt met een vernieuwde samenstelling van het team. Dat betekent dat er weer op elkaar moet worden ingespeeld. Er werd begonnen met de wedstrijd. IJsselvogels 5 moest elkaar nog een beetje zien te vinden en kwam in het eerste gedeelte van de 1e helft al op een achterstand te staan. Dennis en Remon wisten in het 2e gedeelte van de 1e helft te scoren, helaas was de ruststand een 6-2 achterstand. In de rust was de conclusie dat het tot nu toe matig ging, daar moest dus wat aan gedaan worden. IJsselvogels 5 was na de rust heel scherp en wist met schoten van Tom en Mick het gat te dichten tot een 6-5 achterstand. Nexus vond het niet zo’n fijn idee dat IJsselvogels 5 zo dichtbij kwam een deed een kritische wissel. Nu had Nexus ineens heel scherp schietende heren in het veld staan. Dit resulteerde in een 8-5 achterstand. Tom deed nog een poging om toch nog het gat weer te dichten, maar weer wist Nexus te scoren en ontstond er weer een gat van 3 punten 10-6. Aniek wist hierna nog een keer te scoren en creëerde een stand van 10-7. Nexus vond het totaal van de punten geen mooi rond getal een bepaalde de eindstand op 11-7. IJsselvogels keek terug op de 2e helft en vond dat het hier veel beter en tactischer had gespeeld. Helaas nu geen punten mee kunnen nemen, hopelijk de volgende keer beter. Tijdens de wedstrijd is er gescoord door: Tom (3x), Dennis, Remon, Mick, Aniek. Van Boas van Voorst.

Het Midweekteam speelt a.s. woensdag haar eerste wedstrijd uit in Maarssen tegen OVVO/de Kroon MW1. Een onbekende tegenstander, succes Midweek!

Fortuna / Delta Logistiek A2 – IJsselvogels A1   24-11     Zaterdag moest IJsselvogels A1 tegen Fortuna A2 in Delft. Fortuna is toch wel de grote favoriet voor het kampioenschap dus dat het een lastige wedstrijd zou worden wisten we al. We begonnen erg goed en tot 2-2 bleef het gelijk maar daarna was Fortuna gewoon een stuk beter. We hadden het vooral lastig met de lange en fysiek sterke heren van Fortuna. Na rust ging het beter en scoorden we beter mee maar Fortuna liep toch gestaag uit naar de eindstand van 24-11. Wij moeten zelf beter onze kansen gaan afmaken en dan is er veel meer mogelijk. We gaan zeker nog punten pakken alleen tegen Fortuna zat het er gewoon niet in. Goals werden gemaakt door Sam M 6x, Loisanne 2x en Roos, Sam K en Luc 1x. Van Sam M.

IJsselvogels A2 – KOAG A2   5-1     Afgelopen zaterdag speelde de A2 hun eerste competitie wedstrijd tegen KOAG A2. Ze speelde lekker over en kregen veel kansen, helaas gingen ze niet allemaal raak. Toch hebben ze 5-1 gewonnen en mogen ze trots zijn op de uitslag. De mensen die gescoord hebben zijn: Lotte, Tom, Angela, Sanne en Edo. Op naar de volgende wedstrijden! Stan Kreft.

Achilles B1 – IJsselvogels B1   13-4     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Na vorige week thuis de oefenwedstrijd tegen dezelfde tegenstander met 9-5, na nog met 3-4 te hebben achter gestaan, te hebben gewonnen ging het vandaag om het “echie” oftewel om de punten. Dachten wij er te makkelijk over, had de tegenstander vorige week gezien waar onze “zwakke” punten lagen …..? Feit was dat B1 te slap aan de wedstrijd begon. De eerste verdediging hield het keurig 9 minuten dicht terwijl in de aanval bijna geen kans werd gecreëerd doordat er te weinig werd bewogen en mijns inziens teveel de lange bal werd gespeeld. In de 21ste minuut scoorde Achilles 1-0 en nog geen 4 minuten later stond het al 4-0. Evi scoorde in de 15e minuut uit een mooie doorloper 4-1 maar dat was in de hele 1e helft ook het enige wapenfeit, ruststand 7-1. Na de rust scoorde Achilles 8-2 waarna Cécile een strafworp meekreeg die ze zelf benutte. Enkele minuten later kreeg Annelies een strafworp mee die door Dano werd benut, 8-3, zou het dan toch nog …… Helaas scoorde Achilles gelijk hierna 9-3. Met nog 20 minuten te spelen scoorde Cécile van afstand 9-4 maar daarna zou er 20 minuten (!) niet meer worden gescoord door onze B1. Achilles bleef rustig doorgaan met het benutten van vooral korte kansen en won uiteindelijk dik verdiend met 13-4. Je kan je (na de verloren wedstrijd) afvragen of het slim is een oefenwedstrijd te spelen tegen een ploeg waar je een week later in de competitie tegen moet spelen?! Jullie hebben in de oefenwedstrijd laten zien dat jullie veel beter kunnen dus ……

Twist B2 – IJsselvogels B2   1-12     Een zeer leuke wedstrijd om te zien hoe onze B2 hun opdrachten goed uitvoeren en een leuk spel vertonen. Als dit het spel is voor het komende seizoen dan wordt dat zeker beloond met een kampioenschap!  Coen.  B2 liep dankzij 2 doelpunten van Tim en 1 van Sander uit naar een 0-3 voorsprong. Na 1-3 door de tegenstander was het opnieuw Tim die 2x de korf wist te doorboren, 1-5. Hierna waren het achtereenvolgens Sander, Rosanne, Lieneke, Nils, Lisa en opnieuw Sander (met zijn 3e) die voor 1-11 zorgden waarna Tim alsnog het laatste woord had en met zijn 5e doelpunt de eindstand op 1-12 bepaalde.

Kinderdijk C1 – IJsselvogels C1   5-13     De allereerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen is aangebroken. Vandaag was de nieuwe formatie op bezoek bij Kinderdijk C1. De eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Beide ploegen met een dynamisch spel wisten veel kansen te creëren. De score was daarom eerste helft ook gelijk oplopend. De ruststand was 4 – 4 na doelpunten van Tim, Joran en Ben. In de eerste 15 minuten van de tweede helft wist IJsselvogels het verschil te maken. De tegenstander kwam direct na rust op voorsprong, vervolgens wist IJsselvogels het hef in handen te nemen en in korte tijd 4 doelpunten achter elkaar te scoren. De twee prachtige doorloopballen van Wesley en twee schoten van Joran was een mokerslag voor de tegenstander en een boost voor IJsselvogels C1. Het enthousiasme, plezier en felheid tekende de tweede helft, waarbij een hoog schotpercentage werd behaal door de spelers. Na de snelle tegendoelpunt na rust, wisten de tegenstanders verder niet meer te scoren en kon IJsselvogels uitlopen. De eindscore was 5 – 13. Al deed de scoren het wel vermoeden, het was geen makkelijke wedstrijd. Een goed begin van de competitie en op naar volgende week (Thuis tegen VEO C1). Doelpuntenmakers: Tim en Joran 3x; Jesca en Wesley 2x; Cecile, Rosa en Ben 1x. Van Peter.

IJsselvogels C2 – Nieuwerkerk C3   4-2     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Alleen de informatie uit het stukje van Matthijs heb ik ontvangen en daaruit blijkt dat het een spannende wedstrijd was die met 4-2 werd gewonnen dankzij o.a. 3 treffers van Stijn. Karlijn was zeeeeer opgelucht.

Vriendenschaar C2 – IJsselvogels C3   8-3     De C3 speelde vandaag tegen Vriendenschaar. De wedstrijd begon goed en de sfeer zat erin. IJsselvogels kwam al snel op 0-1 door een schot van Willeke. Er zaten mooie ballen bij en het spel ging verder naar 1-1, 1-2 en 1-3 dankzij mooie schoten van Lucy. Hier had de C3 nog de winnende hand en het liep goed. Helaas hielden we dit niet vol en sloeg het spel om in het voordeel van Vriendenschaar door een paar sterke aanvallende lijnen. Misschien was die week met kamp toch iets te veel voor de nieuwe C’s, maar aan het samenspel kan het niet hebben gelegen. Ze hebben het goed met z’n allen gedaan. We zijn niet meer terug kunnen komen waardoor de uiteindelijke uitslag 8-3 is geworden.  Lieke Verstoep.

IJsselvogels D1 – KOAG D1   7-5     Deze zaterdag speelden wij de wedstrijd tegen KOAG D1 met heel het team compleet. We hadden twee coaches Christiaan en Tamara en Marijn was de scheidsrechter. We begonnen de eerste helft met een doelpunt van Marnick. En daarna scoorde Luna het tweede doelpunt. We hadden gelijk een goed gevoel bij deze wedstrijd. Doordat iedereen goed bleef verdedigen konden wij makkelijk naar het andere vak passen en Lucas kreeg een kans tot schot en scoorde. Wij moeten als D-team om de 12 en halve minuut wisselen. We wisselden van vak, nu moesten Timo, Nora, Eline en ik aanvallen. We hadden het gevoel dat we deze wedstrijd wel konden winnen. Lucas, Luna, Lieke en Marnick gingen nu verdedigen. Jammer genoeg kreeg KOAG een stip en scoorde de 3-1. En toen en was het rust. Toen het teamgesprek klaar was gingen we verder met de wedstrijd. We moesten meer erop verdedigen en de meiden moesten meer laag verdedigen zodat ze geen doorloopballen tegen kregen. We waren gespannen maar omdat Eline en Nora de bal goed aan het afvangen waren konden we telkens verder en scoorde de tegenstander niet. De bal ging ook goed naar het andere vak en een afstandsschot van Lucas maakte 4-1.  Toen de bal in het andere vak was scoorde de tegenstander toch een paar keer en zo stond het opeens 4-4. Het was heel spannend en als we nog wilde winnen moesten we scoren dus Lieke gooide de bal naar Lucas en hij maakte een one-hander en stonden we weer voor. De volgende aanval scoorde hij ook een doorloopbal. Toen de bal in het andere vak was scoorde mijn tegenstander helaas. Toen wisselden we voor de laatste keer van vak en Timo maakte een mooie bal van achter de korf. Zo hebben we gewonnen met 7-5 (Lucas: 4x, Luna, Marnick en Timo: 1x). Geschreven en getypt door Sven Blom.

KOAG D2 – IJsselvogels D2   3-7     De eerste competitiewedstrijd voor IJsselvogels D2 begon tegen KOAG D2. Luc en Stefan hadden zelf een wedstrijd dus 2 moeders langs de lijn. Na lekker inschieten en warmlopen had iedereen er zin in. Door goed samenspel stonden we al snel op een 0-1 voorsprong. Het was even wennen aan elkaar maar dat ging snel. IJsselvogels bleef  de bal goed onderscheppen en doorgaan met aanvallen en maakte nog meer mooie doelpunten. De tegenstander scoorde ook een paar keer en de eindstand was 3-7 . De doelpunten werden gescoord door Sahra 1x, Ajoub 1x, Floor 1x en Julian 4x . Allemaal erg goed gespeeld. Floor nogmaals bedankt voor het invallen. Van Barbara.

IJsselvogels D3 – Ten Donck D1     Geen uitslag gezien dus waarschijnlijk uitgesteld.

Ook de wedstrijd van IJsselvogels E1 werd uitgesteld.

IJsselvogels E2 – Weidevogels E1   2-19     Zaterdag 8 september onze eerste competitiewedstrijd tegen Weidevogels E1. Vooraf vonden we ze er al erg groot uit zien, maar met volle moed en met de opdracht blijf onder de korf voor je jongetje en meisje gingen we van start. Je merkte dat Weidevogels al erg op elkaar was ingespeeld en ze speelden snel en goed over. Toch deden we het niet verkeerd en hielden we goed de aangeef eruit. Helaas wel 2 doelpunten tegen. Maar de eerste 10 minuten heel goed gespeeld en hard gewerkt voor elkaar. De 2de 10 minuten zaten we een beetje in een dip en stond het opeens 0-6. Na rust werd ons spel weer beter en vooral het verdedigen ging weer goed. Helaas was Weidevogels heel veel beter dan ons en ondanks dat we er goed voor bleven, kregen we vele tegendoelpunten om onze oren. Koppies omhoog houden en hier kwam dan ook een mooi doelpunt van Lieke uit. In het laatste stuk zag je dat de kinderen van de E2 moe werden, maar we bleven wel doorgaan. Sid scoorde nog 1 keer en we konden voorkomen dat Weidevogels 20 doelpunten maakten. Uitslag 2-19. We hebben veel punten gezien waar jullie op kunnen trainen. Goed je best doen de komende week en vol frisse moed op naar de volgende wedstrijd. Floortje beterschap met je oor! Léonie.

Korbis E5 – IJsselvogels E3   2-17     Afgelopen zaterdag speelde de E3 hun eerste wedstrijd, dat betekent nieuwe teamgenoten en voor sommige ook nieuwe regels. Toch hebben ze goed samengespeeld en leek het alsof ze altijd al met elkaar speelde. Iedereen scoorde en iedereen had kansen, ze speelde de bal vloeiend over naar elkaar en hebben de coaches heel trots gemaakt. De uiteindelijke uitslag is 2-17 gewonnen. Van Stan.

Gemini E2 – IJsselvogels E4   3-0     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Weet alleen dat E4 op gewoon gras moest spelen en dat er 2 vaders mee waren als inval-coach. Helaas kon er geen doelpunt worden gescoord. Zaterdag meer succes!

IJsselvogels E5 – Weidevogels E4   2-1     Vandaag had de E5 hun eerste wedstrijd van het veldseizoen. Jildou scoorde en later in de wedstrijd Lilly. Het was heel spannend. De E5 had veel supporters en dat hielp erg. Ze vonden het toch nog wel een beetje spannend. De laatste seconde had toch net iemand van de tegenpartij gescoord. Ze hebben gewonnen met 2-1. We zijn super trots op jullie! Van Anna. Annelie bedankt voor het opeens overnemen van het fluiten van de wedstrijd!

ODO F1 – IJsselvogels F1   15-9     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Ook hier kon de leidster (Nikki) helaas niet mee en gingen er 2 ouders mee als coach. Er werd zo te zien aardig tegenstand geboden en zelfs 9x gescoord alleen weet ik helaas niet door wie.