Hoe vloog de bal – 18 januari 2020

Hoe vloog de bal …… zaterdag 18 januari 2020.

Een dag met wisselende resultaten al slaat de balans naar het positieve door. Het 1e won en kan zich gaan opmaken voor de topper tegen medekoploper Weidevogels 1 uit Bleiswijk. Beide teams hebben 12 uit 6 en steken er met kop en schouders bovenuit in de 3e klasse H.

Zaterdag 25 jan. om 17.45 uur Weidevogels 1 – IJsselvogels 1 in sporthal Rijneveen in Bleiswijk, hieraan voorafgaand speelt het 2e om 16.30 uur tegen Weidevogels 2.

Belangrijk waren ook de overwinningen van het 4e en vooral van A1 dat met concurrent Albatros A1 afrekende. Van de 19 gespeelde wedstrijden werden er 11 gewonnen, speelde er 1 gelijk en leden er 7 een nederlaag. De grootste overwinning kwam op naam van het 1e dat thuis met 23-7 van Vlug & Vaardig / KCN 1 uit Amsterdam wist te winnen. De topscoorder van de dag komt ook uit het 1e want Mike Admiraal wist deze wedstrijd maar liefst 10x te scoren. De resultaten:

Helaas geen wedstrijdverslag gemaakt door het 2e, 3e, A1, A2, D3, E1 en E3.

IJsselvogels 1 – Vlug & Vaardig / KCN 1   23-7    Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd van IJsselvogels 1 tegen Vlug & Vaardig 1 uit Amsterdam op het programma. Gezien de ranglijst waren wij de duidelijke favoriet, maar het moest uiteraard nog wel even gebeuren. Met Leon op de plek van de geschorste Victor begonnen we niet al te scherp aan de wedstrijd. Vlug en Vaardig kon in het begin nog meekomen omdat wij zelf niet al te scherp begonnen. Gelukkig begon het team halverwege de 1e helft steeds beter te draaien en vielen de doelpunten makkelijk achter elkaar. Vooral Mike was erg op schot en trakteerde het publiek daarnaast ook nog eens op enkele mooie doelpunten. Zonder dus heel veel moeite stond het 12-4 bij rust. De tweede helft was slechts een kwestie van uitlopen, doelpunten blijven maken en de tegenstander onder de 10 doelpunten te houden. De tweede helft was niet heel spannend meer. Vlug en Vaardig toonde weinig inzet meer waardoor de wedstrijd niet even boeiend bleef. Wij bleven doorscoren terwijl de tegenstander moeite had met de korf te vinden. Na 60 minuten spelen floot de scheids dan ook af bij een 23-7 stand. Verdedigend dus een prima pot gespeeld en aanvallend genoeg doelpunten gemaakt. De goals kwamen van Mike 10x,Eva 4x, Christiaan 3x, Lieke 2x en Sam, Roos en Kimberley 1x. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen medekoploper Weidevogels op het programma, mocht die gewonnen worden is promotie al heel dichtbij. We gaan er komende zaterdag 100% voor! Hopelijk weten zoveel mogelijk mensen hun weg naar Bleiswijk te vinden om eerst het 2e en daarna het 1e aan te moedigen bij deze twee belangrijke wedstrijd. Hopelijk tot dan! Sam.

IJsselvogels 2 – KCC 5   16-16     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. De wedstrijd die gewonnen “MOEST” worden om afstand te nemen van de onderste regionen. De “jonkies” van IJsselvogels 2 tegen de “oudjes” (met alle respect) van KCC 5. Helaas lukte het het 2e niet om gelijk afstand te nemen want dan deel je gelijk een tikkie uit. KCC kon rustig mee blijven scoren mede door een te laag baltempo bij het 2e en omdat de zuiverheid ontbrak en die heb je nu eenmaal nodig om te kunnen scoren. Na 6-6 bepaalden Wietze en Tamara de ruststand op 8-6 en het eerste gaatje was geslagen. Zeker toen het 2e na de rust van 8-7 uitliep naar 10-7 via Stan en Wietze. Helaas stagneerde het hierna waardoor KCC de achterstand kon ombuigen in een 11-13 voorsprong. De ingevallen Louisanne scoorde 12-13 en Tamara 13-13 waarna het tweede aanvalsvak opnieuw niet tot scoren kwam met 13-15 tot gevolg. Wietze (met zijn 4e strafworp) en Loisanne zorgden voor 15-15 waarna Stan vanaf de stip het winnende doelpunt leek te scoren, 16-15. Helaas wist KCC alsnog de gelijkmaker te forceren waardoor er een verdiend 16-16 gelijkspel op het scorebord kwam te staan en het 2e een duur punt liet liggen. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen koploper Weidevogels 2 op het programma, nu maar open dat dan de zuiverheid terug is, succes! Wietze 4x, Tamara en Stan 3x, Loisanne 2x en Anouk, Jeffrey en Jesse scoorden vandaag de doelpunten waarbij de aantekening dat achter doelpunt 11 geen naam stond ingevuld.

Tilburg 2 – IJsselvogels 3   19-13     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Zo krijg je 2 verslagen toegezonden en zo krijg je niets binnen. Het 3e speelde in Tilburg de topper tegen Tilburg 2. Bij winst zou het 2e stijgen naar de 2e plaats, bij verlies zakken naar de 4e plaats. Gezien de 19-13 eindstand was Tilburg 2 vandaag duidelijk de betere ploeg en bleven de punten verdiend in Tilburg. Verdere informatie ontbreekt helaas.

Nexus 2 – IJsselvogels 4   12-14     Na de mooie winst van vorige week was de boodschap deze zaterdag om de punten te verzilveren met een resultaat tegen Nexus 2 uit Schiedam. Uit ervaring weten wij hoe deze ploeg speelt, maar hebben het er altijd lastig tegen. Door de lengte bij Nexus kwamen wij niet in ons gebruikelijke spel en dat geeft gelukkig nog de nodige trainingsstof, maar zoals Cruijff ooit omschreef, als je er 1 meer maakt dan je tegenstander, dan heb je gewonnen. Ik moet je vertellen, dat zat er in de 1e helft niet echt in. Via Rob (1-1) en Laura (2-2) bleven wij gelijke tred houden met Nexus 2, maar er zat weinig overtuiging in de schoten en kom je halverwege de 1e helft nog op 4-3 door Jelle (S) maar daarna ging er geen bal in en dan wordt het lastig om er 1 meer te dan je tegenstander, want dan heb je pas gewonnen. Gelukkig maakt Jelle R er net voor de rust 8-4 van, want anders….heb je gelukkig een rust om even de bedoeling van korfballen door te nemen. Juist ja, binnen 4 minuten stond het alweer 8-7 door doelpunten van Rob (8-5), Leonie (8-6) en Jelle S (8-7). Het was even slikken op de bank toen er binnen 4 minuten 11-7 op het scorebord stond, maar de overtuiging was terug en zaten volledig in de wedstrijd. Jelle S (11-8) en Jelle R (11-9) scoorde de aansluitende doelpunten en Leonie (11-10) maakte er weer een echte wedstrijd van door het verschil terug te brengen naar 1. Nexus gaf niet op en kwam op 12-10 met nog 10 minuten te spelen, maar 2 minuten later stond het alweer gelijk door Jelle S (12-11) en Laura (12-12), maar de definitieve tik deelde Nexus zichzelf uit door een strafworp te missen op 12-11. Als Rob direct na de vakwissel 12-13 binnen gooit, dan heb je er 1 meer dan je tegenstander en heb je gewonnen. Alleen stond er nog 5 minuten op het scorebord, dus was het (wederom) billenknijpen op de bank, waar de ploeg in het veld totaal geen last van had en volledig de wedstrijd onder controle had. Laatste doelpunt werd gemaakt door Leonie (12-14) en kon IJsselvogels 4 weer 2 punten bijschrijven. Doordat HKC 4 wist te winnen van Korbis 3, zijn wij gedeeld koploper in de poule, maar hebben 1 wedstrijd minder gespeeld, dus virtueel staan wij bovenaan. Laat nu over 2 weken om 18.50 uur de thuiswedstrijd op het programma staan tegen HKC 4…..wij zijn jullie graag op de tribune in de Zuidplas! De doelpunten werden deze week verzorgd door: Jelle S (4), Leonie (3), Rob (3), Laura (2) en Jelle R (2). Marco.

’t Capproen 3 – IJsselvogels 5   20-10     IJsselvogels 5 mocht naar het verre Hellevoetsluis voor een wedstrijd tegen ’t Capproen 3. IJsselvogels stond aan het begin van de wedstrijd op een gedeelde 1e plek, we moesten dus winnen! Helaas begon de wedstrijd niet zoals gehoopt. Letterlijk alle ballen van de tegenpartij vlogen de korf in. Vanaf de middenlijn, uit een onmogelijke draai, alles was mogelijk. We wisten niet goed hoe we hierop moesten reageren. Doordat de bal er bij ons niet in wilde, gingen de koppies te vroeg in de wedstrijd al hangen. Hierdoor stonden we na 20 minuten al tegen een 11-4 achterstand aan te kijken. De tweede helft begonnen we iets sterker. Maar nog steeds vlogen de gekste ballen er bij de tegenstander in. Je zag de verbazing van de spelers en ook langs de kant. Uitslag uiteindelijk 20-10. Heel snel vergeten en zaterdag kan thuis alles goedgemaakt worden tegen de nummer 1, Weidevogels. Christa en Patrick, enorm bedankt voor het meespelen! Doelpunten 6x Tom, 2x Peter, 1x Louanne en 1x Karlijn. Dennis.

IJsselvogels A1 – Albatros A1   20-18     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. De topper van de dag was te zien bij de wedstrijd IJsselvogels A1 – Albatros A1. Deze twee ploegen zijn samen met Reeuwijk A1 de titelkandidaten in de 1e klasse G. Het begin was duidelijk voor A1 maar helaas werd de tegenstander door de matig leidende scheidsrechter in leven gehouden door 2 zuivere vrije ballen om onbegrijpelijke redenen af te keuren waardoor het geen 5-1 maar 3-3 werd. Hierna liep Albatros uit naar 3-6 maar via 4-7 had A1 de tegenstander in de rust al bijna bijgehaald, 6-7. Het was al snel duidelijk dat de kansen bij onze betere dames lagen en na 7-9 waren het Annelies, Thirza en Loisanne die voor een 10-9 voorsprong zorgden. Na 10-10 scoorden Annelies, Luc en Loisanne 13-10 en was het gaatje geslagen. De scheidsrechter begon nu met stippen te smijten maar gelukkig hield A1 het hoofd koel en liep het uit naar een 20-16 voorsprong dankzij 4 doelpunten van Luc en Sam, 3 van Annelies, 2 van David, Dano en Loisanne en 1 van Thirza, Evi en Angela. Albatros scoorde nog 20-17 en de scheidsrechter deed ook nog even een duit in het zakje door een aanvalsactie van de dame van Louisanne, die dwars door haar heen wilde, te belonen met een strafworp. Het zal maar 19-19 hebben gestaan …..? Het mocht de pret niet drukken, via een dik verdiende 20-18 overwinning werd Albatros A1 op 4 punten gezet. Zaterdag wacht in PKC A3 opnieuw een zware tegenstander want ook zij wisten van Albatros A1 te winnen, jullie zijn gewaarschuwd!

IJsselvogels A2 – Achilles A3   17-11     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Zo’n uitstekende wedstrijd spelen en dan niemand die een wedstrijdverslag maakt, jammer! De tegenstander stond iets hoger op de ranglijst maar dat was deze wedstrijd absoluut niet te zien. Onder aanvoering van een met scherp schietende Edo en een uitstekend spelende Rens die de gevaarlijkste speler van Achilles vakkundig uitschakelde speelde A2 één van zijn betere wedstrijden. Tot 2-2 (Edo en Sanne) ging het gelijk op waarna doelpunten van Edo, Lotte en Stan voor een 5-2 voorsprong zorgden. Na 5-3 denderde A2 door naar 10-3 dankzij nog 3 doelpunten van Edo en 2 van Annelie waarna Sanne in het laatste fluitsignaal de ruststand op 11-5 bepaalde. Na de rust bleef A2 goed spelen en via 2x Edo, Rens en de net ingevallen Angela liep A2 verder uit naar 15-6. Nog geen 3 minuten later stond het ineens 15-9 en dat met nog 15 minuten te spelen. Edo en Stan bepaalden tenslotte de eindstand op 17-11 via 8 treffers van de vandaag loepzuivere Edo, 2 van Sanne, Annelie en Stan en 1 van Lotte, Angela en Rens. Als jullie zo blijven spelen volgen nog veel meer overwinningen.

IJsselvogels B1 – Korbis B1   8-6     Zaterdag speelden we tegen Korbis die laatste stonden van de poule met 0 punten. Wij met 2 punten net boven Korbis moesten dus deze wedstrijd winnen om niet onderaan komen te staan. We begonnen gelijk de 1e minuut goed door een doorloopbal van Cécile, 1-0. Snel daarna scoorde Joran de 2-0. Tim P maakte de 3-0 en Tim S de 4-0. Na de 5-0 van Cécile scoorde Korbis de 5-1. Tim P scoorde de 6-1 met een mooi schot en Korbis weer de 6-2. Als laatste scoorde Cécile nog een schot wat de stand in de rust op 7-2 zette. Met zo’n score zou je denken dit moet toch helemaal goedkomen in de 2e helft? Maar ja met de B1 weet je het maar nooit. Korbis opende de 2e helft met de 7-3. Even later scoorde Tim P de 8-3. Daarna had de B1 weer een dipje. Korbis scoorde de 8-4, 8-5, 8-6. Nou het zou nog spannend worden ook! Gelukkig hebben we deze stand vast kunnen houden tot de laatste seconde. De 2e helft was helemaal niet hoe we het gewild hadden, maar toch 2 punten kunnen pakken. Volgende week tegen Nieuwerkerk hoop ik dat we allebei de helften even goed spelen en gaan laten zien wat we kunnen! Cécile en Tim P 3x. Joran en Tim S 1x. Cécile.

IJsselvogels B2 – Gemini B1   8-10     De wedstrijd begon scherp en al snel scoorde Anna met een fantastisch schot de 1-0.  Storm zorgde voor een 2-0 voorsprong. Wisselen van vak en de andere aanval mocht het gaan proberen. Na de 2-1 zorgde Sander met een doorloopbal voor de 3-1.   Weer wisselen, maar Gemini gooide er wel 3 achter elkaar in. Totdat Nils met ook een zeer fraaie doorloopbal de 4-4 maakte.  bij rust stond het 4-5.  Gemini scoorde de 4-6. Maar toen kwam Lisa en die scoorde de 5-6,  En na de vakwissel scoorde Anna weer de 6-7.  Lisa de 7-8.Willem werd gewisseld voor Tim P. Gemini scoorde nog 2x en Tim  als laatste de 8-10 wat ook de einduitslag was. Pffffff het was lastig, ook omdat Gemini wel een team met 11 personen langs de kant had zitten en ze volgens mij bijna allemaal gespeeld hebben. Maar bij de uitwedstrijd gaan we ze proberen te verslaan! Groetjes Willem.

Valto C1 – IJsselvogels C1   3-19     Was het de video training van afgelopen donderdag? Was het een slechte dag van onze tegenstander? Waren wij nu zo goed? Laten we het maar op een combinatie van alle factoren houden. Resultaat? Een C1 die met scherp schoot tegen een machteloze tegenstander al was het de nummer 5 (zij) tegen de nummer 4 (wij) in de competitie. En hoe lekker is het als je uit alle hoeken en standen de ballen door de korf laat vliegen. De ene goal nog mooier dan de andere. Dan heb je als coach een makkelijke dag en kun je ook echt genieten van de wedstrijd. Misschien de variatie nog net even te laag maar als alle schoten raak zijn hoef je ook minder op de doorloopbal te spelen. De ruststand 1-10, de einduitslag uiteindelijk 3-19. Doelpunten gemaakt door Jesca (6x), Benjamin (4x), Lucas (4x), Wesley (2x), Stijn (2x) en Rosa. Enige smetje op de overwinning was de enkelblessure van Flo. Dank aan de invallers Luna en Mink! André.

Excelsior C1 – IJsselvogels C2   7-5     Het begon matig, er waren veel plaatsfouten en de kansen werden niet af afgemaakt. We komen 1-0 achter. Meteen daarna maakte Quinty een doorloopbal en kwamen we op 1-1. Toen dacht iedereen we gaan verliezen en iedereen dacht wat doen we hier nog. Excelsior maakte 4 doelpunten voor de rust en de ruststand was 5-1. Toen kregen we een peptalk en werden er tactische wissels gemaakt. LL (Lienke Legend) kwam er in voor Quinty en Finn voor Jesse. Sahra moest er halverwege de 2e helft uit met een blessure en Quinty kwam er weer voor haar in. Na de rust zette iedereen een knop om en gingen we er weer voor. Finn maakte toen 2 doelpunten en daarna Thomas ook 2 doelpunten. We kwamen terug tot  7-5 en als de wedstrijd nog iets langer had geduurd dan hadden we waarschijnlijk gewonnen. Geschreven door Mink, Lienke en Quinty.

IJsselvogels C3 – KCC C2   3-2     Net voor het verstrijken van de tijd nog een wedstrijdverslag van Lieke: Het is meteen spannend. En we starten met een 0-1 achterstand door een afstandsschot. Jammer! Dan: door een korte kans van Lucie: 1-1. Wissel van kant: het blijft spannend: KCC scoort en het wordt 1-2. En Willeke maakt een tweede korte kans waardoor het 2-2 komt te staan: we staan weer gelijk! Wissel van kant: Wilmer scoort met een doorloopbal 2-3. En de wedstrijd is door ons gewonnen!

Ik had ook al een stukje gemaakt: C3 speelde thuis tegen het nog puntloze KCC C2 dat over een ploeg met heel veel lengte bleek te beschikken maar daar wisten onze “jonkies” of “kleintjes” uitstekend mee om te gaan al duurde het wel heel lang eer de overwinning werd veilig gesteld. De doelpunten waren bijzonder schaars deze wedstrijd maar dankzij Eline (of was het toch Lucie?), Willeke en de winnende van Wilmer werd er nipt met 3-2 gewonnen en blijft C3 gewoon meedoen om het kampioenschap. Er zijn bij  jullie 4 duidelijk sterkere teams (waar onder jullie) en 4 duidelijke zwakkere teams.

OZC D1 – IJsselvogels D1   uitgesteld.

DES D2 – IJsselvogels D2   5-6     Na de allereerste overwinning van IJsselvogels D2 vorige week had het team maar 1 doel: nog een keer de winst pakken, nu tegen DES D2. DES beschikte over zeer lange spelers en daar hadden de spelers behoorlijk wat moeite mee in de eerste helft. De aanvallen kwamen moeizaam op gang en verdedigend was de D2 niet altijd even alert genoeg. Na een hele matige eerste helft stond het 4-1 voor DES. Ook al is de tegenstander lastig, je mag nooit opgeven en dat gebeurde bijna.. na een behoorlijke donderpreek in de kleedkamer (die achteraf gezien toch heeft gewerkt) stond er een heel ander IJsselvogels D2 in het helft. David uit de E1 en Lilly uit de E2 kwamen erin en vol goede moede begon het team aan de laatste 25 minuten. De tips die gegeven werden, werden opgevolgd en langzamerhand begonnen de goals te vallen en groeide het geloof in de overwinning. Wat volgde was een hele spannende wedstrijd waarbij het beide kanten op kon vallen. En toen, bij een 5-6 voorsprong floot de scheidsrechter af! Weer 2 punten! Wat een veerkracht heb ik gezien bij dit team en ook de overtuiging om deze lastige en moeizame wedstrijd toch nog te willen winnen. Bij deze wil ik namens de D2 ook invallers David en Lilly bedanken voor hun zeer goede invalbeurt! De goals kwamen van Jael 2x en Sil, Evy, Lilly 1x en David 1x. Op naar de volgende overwinning! Sam.

IJsselvogels D3 – Reeuwijk D2   13-1     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Wint D3 eindelijk een wedstrijd en dan wordt er geen wedstrijdverslag ingeleverd, sneu! Gelukkig mocht ik deze “topwedstrijd” zelf fluiten en was ik getuige van deze eerste overwinning in de zaal. Beide teams stonden met 0 punten onderaan alleen de nederlagen van Reeuwijk D2 vielen een stuk groter uit dan die van D3 en dat was deze wedstrijd ook duidelijk te zien. D3 speelde uitstekend samen en nam al snel via 2 doelpunten van Jeremy een 2-0 voorsprong. Blessing (natuurtalentje!) die dit seizoen voor het eerst meespeelt zette de 3-0 op het scorebord en omdat D3 snel bleef omschakelen van verdediging naar aanval kreeg het veel kansen. Na een 5-0 ruststand liep D3 in de 2e helft uit naar 11-0 voor Reeuwijk D2 de eer kon redden door 11-1 te scoren. Dankzij liefst 7 doelpunten van Jeremy, 2 van Iris en invalster Lilly en 1 van Blessing en invaller Rico stond er aan het eind van de wedstrijd een 13-1 eindstand op het scorebord. Compliment ook voor Ruben die goed speelde maar pech had met zijn schoten.

IJsselvogels E1 – Korbis E2   22-10     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. E1 liet er deze wedstrijd geen twijfel over bestaan dat ze nog steeds voor het kampioenschap (willen) gaan. Tegenstander Korbis E2 uit Waddinxveen kwam er niet aan te pas en werd met een ruime 22-10 nederlaag naar huis gestuurd. Jullie hebben alles nog in eigen hand maar dan mag er geen misstap meer worden gemaakt. Helaas ontbreekt verdere informatie betreffende de gespeelde wedstrijd, jammer!

IJsselvogels E2 – Phoenix E2   3-10     Zaterdag om 10 uur stond er weer een thuiswedstrijd op de planning tegen Phoenix. Annelies en ik hadden deze wedstrijd niet zo goed voorbereidt, want we kwamen er een halfuur voor de wedstrijd pas achter dat ze 1e stonden… Maar goed onze kinderen vinden plezier toch belangrijker dan winnen, dus in dat opzicht maakt dat toch niet uit! En gelijk hebben ze natuurlijk😉. De trainingen konden deze week iets beter, maar ik vind dat ze vergeleken met begin van het jaar al best veel geleerd hebben. De tegenstander was groot en dat vinden onze kindjes toch ietsjes minder leuk.. De tegenstander begon goed met de wedstrijd. Ze speelden elkaar goed vrij en onze kinderen vonden het moeilijk om ze te verdedigen. Doordat ze zo groot waren, gooiden ze veel lange ballen en zochten zo de kansen makkelijk op. Ik vind het oprecht knap dat ze er maar 10 doorgelaten hebben! Eindstand was 10-5. IJsselvogels E2 speelden niet erg goed. Verdedigend vonden wij het super goed gaan, maar de aanvallen gaan nog steeds niet goed. we lopen door elkaar, gooien te laat, sluiten niet aan.. We trainen er (bijna) elke training op, maar helaas gaat het nog steeds niet goed. Nog harder blijven trainen en dan worden de aanvallen vanzelf goed! Thirza

IJsselvogels E3 – ONDO (G) E4   15-2     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. E3 ontving thuis ONDO E4 uit ’s Gravenzande dat op de 6e plaats stond. In jullie afdeling zijn 2 (Haagse) teams die er bovenuit stelen, dan jullie en Meervogels en daarna 3 duidelijk zwakkere ploegen waaronder ONDO E4. Het werd een eenvoudige 15-2 zege voor E3 dat het scoren nog niet leek te zijn verleerd. Helaas ontbreekt verdere informatie, sorry!

KCC E3 – IJsselvogels E4   12-6     Afgelopen zaterdag speelde IJsselvogels E4 tegen KCC E3. Helaas begonnen we met een 0-1 achterstand. Maar omdat Nienke 2x wist te scoren kwamen we op 2-1 voorsprong. We kregen toen de weer de gelijkmaker tegen, maar Thijmen wist snel weer de 3-2 maken. Helaas kwamen we weer op een 3-4 achterstand. Maar door het goede werk van Carice wisten we de 4-4 te maken. Helaas we kregen weer 2 goals tegen (4-6). Maar door de goeie goals Nienke en Carice stonden we weer gelijk! Jammer genoeg konden we het goeie spel niet vasthouden en verloren we met 6-12. Met het korfschieten is het 1-4 met de ene goal van Nienke. Verder heeft de E4 een sterke wedstrijd gespeeld tegen KCC. Iedereen deed goed zijn best en we zien veel verbeteringen vanaf de zijlijn! Er zijn natuurlijk altijd dingen waaraan we kunnen werken en dat zullen we ook zeker doen. De volgende keer winnen we gewoon weer! Met waardevolle liefde Tom, Stan en Edo.

IJsselvogels E5 was vrij.

IJsselvogels F1 was vrij.

PKC / SWKGroep F6 – IJsselvogels F3   17-2     Vandaag een pittige tegenstander. Dit is dan ook in de stand terug te zien. Het was wel erg leuk om te zien dat IJsselvogels naar mate de wedstrijd vorderde steeds beter hiermee om wist te gaan. Zo scoorde PKC in de eerste kwart 8 doelpunten en in de tweede kwart maar 2. Ook heeft Melle in de tweede kwart onze eerste goal gemaakt. Het derde en vierde kwart heeft PKC ook nog een aantal verre schoten gescoord. Wij hebben ook nog een tweede goal weten te creëren via een hele mooie aanval, die Quinten wist af te ronden. Eindstand 17-2. Nikki.