Hoe vloog de bal – t/m zaterdag 29 september 2018

Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 29 september 2018.

Op maandagavond 20.00 uur nog geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen van het 3e, 5e, A2, B1, C1, C3, D2, E3, E4, E5 en F1. Na een mailtje aan de coaches kwamen gelukkig nog verslagen binnen van A2, C1, C3, E5 en F1. Deze week helaas geen wedstrijdverslag van het 3e, 5e, B1, D2, E3 en E4, jammer, kleine moeite, groot plezier.

Korbis 1 – IJsselvogels 1   21-14     Een lastige tegenstander met veel ervaring maar het werd tijd om ons zelf te belonen!  We kwamen snel al 2-0 achter maar na een aantal goeie acties van Kimberley was het al snel gelijk. Er ontstond een fase waar beide ploegen aan elkaar gewaagd waren waar we om en om scoorde. Korbis sloeg weer een klein gaatje van 2 goals (6-4). Maar na 2 mooie goals van Leon kwamen we toch weer op gelijke hoogte. Helaas schoot Korbis de 1e helft een hoog percentage en kwam Korbis weer op voorsprong van 2 goals. Nu was het Coen met 2 mooie schoten die de stand weer gelijk trok. Helaas schoot Korbis er voor de rust nog 2 in en gingen we de rust in met een stand van 11-9. Helaas ging het na de rust een stuk minder. Korbis bleef doorgaan met scoren en helaas deden wij dat niet. Het gat was nu 6 goals helaas is dit gat nooit meer kleiner geworden. De uitslag werd uiteindelijk 21-14. De uitslag geeft niet het beeld van de wedstrijd weer want de ploegen waren echt aan elkaar gewaagd. We zullen gewoon moeten doorgaan waar we mee bezig zijn want je ziet dat we elke week beter gaan spelen en steeds meer gaan scoren! Nu ons zelf een keer belonen want we verdienen om de eerste punten te pakken! Doelpunten : Kimberley 4x, Coen en Leon 3x, Christiaan 2x en Lieke en Eva 1x. Christiaan

Korbis 2 – IJsselvogels 2   16-10     In Waddinxveen kende het 2e een dramatische 1e helft. Als je 18 minuten niet tot scoren komt dan vraag je om moeilijkheden. Dit gaf Korbis 2 de kans om uit te lopen naar een 7-0 voorsprong, wedstrijd beslist. Jeffrey opende de score van het 2e maar zag Korbis 2 hierna uitlopen naar 10-1. Mike D. en Stan bepaalden hierna de ruststand op 10-3. De 2e helft was van een beduidend beter gehalte en via 2 doelpunten van Stan en Mike A. en 1 van Mike D., Jeffrey en Daan haalde het 2e knap op tot 14-10 waarna Korbis de eindstand op 16-10 bepaalde. Met 2 punten uit 4 wedstrijden zit het 2e in de hoek waar de klappen vallen, succes a.s. zaterdag!

ADO 2 – IJsselvogels 3   12-12

IJsselvogels 4 – KCC / SO natural 6   15-14     Als je als coach vooraf de ploegen tegen elkaar afweegt, dan weet je op voorhand dat KCC altijd lange mannen heeft en dat heeft IJsselvogels nu net niet in de gelederen. Ten minste, niet bij de spelende leden die elke zaterdag in het veld staan. Klein belletje naar de Twijnen en Berry had wel zin in een wedstrijdje lange mannen korfbal. Maar wat KCC 6 niet heeft en IJsselvogels 4 wel, dat is lengte bij de dames. Kleine verdeling van de lengte over beide vakken en IJsselvogels 4 stond start klaar voor het duel van beide koplopers in de poule. Spelen voor de winst, tuurlijk dat doet iedereen, maar spelen voor de koppositie, dat is andere koek. Daar komen andere sentimenten bij kijken en dan te bedenken dat het 4e een ploeg in opbouw is. Marlinde speelde eigenlijk pas haar eerste volle wedstrijd, Roos van der Vliet die al een wedstrijd in de benen had zitten, Berry die als coach van de A1 net warm was gelopen en Melvin die nog wat wedstrijd ritme mist. Dan zet je die mensen in 1 vak en wat mag je dan verwachten van elkaar? Strijd, passie en gaan voor elke bal. In het 1e aanvalsvak de vertrouwde 4 spelers, de gezusters Van Kerkhof, Rob en Stef. Voordat KCC überhaupt door had waar de kracht ligt van dit IJsselvogels 4, dan sta je wel direct 2-0 achter (Manon 1-0 en Rob 2-0). Het vreemdelingen vak scoorde direct de 3-0 (Roos) en een ontketende Manon scoorde zowel de 4-1 als de 5-1, wat een bliksemstart na 15 minuten betekende. Moet wel gezegd worden dat KCC her en der een kansje miste, maar IJsselvogels 4 heerste in deze periode van de wedstrijd. Melvin scoorde een belangrijk doelpunt (6-1), waarna Manon haar 4e en 5e doelpunt maakte. De 8-3 en 8-4 net voor rust was voor KCC een kleine aansluiting voor de 2e helft. Het verschil op 3/4 doelpunten houden en de eerste 10 minuten goed doorbrengen. Dat was de opdracht voor de 2e helft. Binnen 4 minuten stond het 8-6 en was het weer een wedstrijd. Invaller Sam Meijer scoorde zijn eerste 2 schoten en hadden weer het gaatje (10-6), maar bij KCC was het geloof helemaal terug en blijven druk houden op het onze aanval. Manon scoorde nog de 11-7, maar daarna was het KCC wat scoorde, 11-8, 11-9, 11-10, 11-11, 11-12 en 11-13 met nog enkele minuten op het scorebord. Een hectische slotfase volgde, Rob scoorde de aansluiter 12-13, gevolgd door een stip voor KCC (12-14), direct na de vakwissel een spoeier van Marlinde (13-14, eerste doelpunt in dienst van IJsselvogels!) en good old Berry maakte de 14-14 in de laatste minuut. Gespeeld zou je zeggen en hopen dat KCC niet de winnende gaat maken. Bal wordt onderschept en IJsselvogels kreeg nog 1 aanval om de winst te pakken in deze wedstrijd. Waar KCC de kans liet liggen en dit goed wilde maken om de bal te “stelen” bij Manon in de rebound…dat liep niet goed af…bal op de stip in de allerlaatste seconde. Ging IJsselvogels 4 er toch met de volle buit vandoor? Rob kent geen zenuwen en legde de bal feilloos in de korf en einde wedstrijd!! 15-14 winnen in een topwedstrijd waarbij iedereen met volle overtuiging ging voor het maximale, mooi om te zien en deel van uit te maken. Eerste 20 minuten van de 2e helft kon natuurlijk beter, maar wie maalt daarom na de wedstrijd?!? We blijven natuurlijk met beide beentjes op de grond, want wij moeten er hard voor werken. Maar ach, even genieten van de koppositie welke is bereikt door een teamprestatie! Juichen bij elk doelpunt, balen als het niet lukt, maar altijd geloof houden! Dat is momenteel IJsselvogels 4! Doelpunten werden gemaakt door: Manon (6), Rob (3), Sam (2), Roos (1), Berry (1), Melvin (1) en Marlinde (1). Van een trotse coach.

Maassluis 5 – IJsselvogels 5   16-7

IJsselvogels MW1 – Atlantis MW1   14-8     Op deze prachtige woensdagavond verscheen ons eerste midweekteam een beetje gehavend aan de start. Met Katja en Hendrik als coach vanwege blessures scheidsrechter Matthijs als invaller, Stefan als invaller scheids en acht dames waarvan wat halfjes en vijf super fitte heren, had iedereen er weer reuze zin in! Omdat ons midweekteam is ontstaan vanuit onze recreanten ploeg stonden er in de eerste helft 4 korfballers en vier niet korfballers in het veld. De eerste aanval met Joost, Matthijs, Rieke en Sandra gingen voortvarend van start en al snel lag de 1-0 in de korf. De verdediging, Marijke, José, Ruud en Erwin, hield het lang dicht maar helaas viel toch de 1-1. Dat de eerste aanval niet zo best kon verdedigen bleek al snel, binnen twee minuten stond het 1-3. Gelukkig schoot Matthijs de 2-3 binnen en Joost de 3-3. José scoorde haar eerste doelpunt voor IJsselvogels 4-3. Atlantis vond ook hier weer snel de aansluitende 4-4 en zelfs de 4-5 werd binnengeschoten. Omdat ook Stefan zoveel blauwe plekken bij IJsselvogels spelers niet kan waarderen, kon Matthijs de 5-5 via een stip benutten. Net voor rust een jammere 5-6 achter. De hele damesploeg werd vervangen en Ruud werd afgelost door Patrick, die eerst bij het schoolkorfbal trainen had geholpen. Met meer korfballers in het veld; Matthijs, Joost, Rinske en Christa en in het andere vak Erwin, Patrick, Marieke en Ineke kwam midweek 1 echt op stoom. 6-6 door een stip van Erwin. Gevolgd door een stip van Matthijs 7-6. Rinske scoorde een mooie korte kans 8-6 gevolgd door een nog mooier schot van Marieke 9-6. Atlantis was lamgeslagen en Patrick walste nog even door met een schot en dansje achteraf 10-6. Matthijs schiet mw1 naar 11-6 en Joost naar 12-6. Atlantis geeft nog wat laatste stuiptrekkingen en maakt 12-7 direct gevolgd door 13-7. Atlantis maakt 13-8 en Joost scoort de laatste treffer van de avond om de eindstand te bepalen op 14-8. Een welverdiende overwinning. Er is weer veel geleerd en dinsdag gaan we uit naar Atlantis om de volgende punten binnen te slepen! Van Sandra.

IJsselvogels A1 – KOAG A1   10-13     KOAG A1 was deze zaterdag de tegenstander van de A1. Een wedstrijd die gewonnen kon worden en na de eerste overwinning tegen RWA van vorige keer was er veel vertrouwen. De eerste helft ging gelijk op tot wij een gat sloegen en uitliepen naar 8-5, wat ook de ruststand was. Toen kwam de tweede helft… net als vorige week ging deze veel moeizamer. KOAG werd steeds sterker en ze kwamen steeds dichterbij. Even later kwamen ze zelfs voor en helaas gaven ze deze voorsprong niet meer weg. Eindstand 10-13. Het is erg zonde dat we uiteindelijk verloren en het was ook totaal onnodig. Goede eerste helft gespeeld maar daarna een matige tweede helft waarop we de wedstrijd hebben verloren. Volgende week een nieuwe kans. Kom de A1 volgende keer aanmoedigen bij een thuiswedstrijd, dat kunnen we zeker gebruiken. We zijn op de goede weg! Goals door Sam M 4x, Roos en Luc 2x en Sam K en Loisanne 1x. Door Sam M.

IJsselvogels A2 – Vriendenschaar (B) A2   11-5     Vandaag speelden we tegen een bekende tegenstander: Vriendenschaar A2.  Hier hadden we namelijk vorige week ook al tegen gespeeld. Toen wonnen we met 3-7. Ook deze wedstrijd begon goed voor ons. Patrick scoorde al snel de 1-0. Vriendenschaar scoorde daarna via een schot de 1-1 waardoor het al redelijk snel weer gelijk stond. We waren goed aan het schieten waardoor we een mooie voorsprong konden opbouwen door goals van Anna, Rens, Amber, Lotte, Sanne en nog een keer Rens. Hierdoor stond het nu 7-1. Vriendenschaar wist twee keer de korf te vinden, beide door schoten, waardoor ze de achterstand verkleinden tot 7-3. Sanne maakte de achtste goal voor ons waarna Vriendenschaar de stand op 8-4 zette. Edo breidde de voorsprong nog verder uit door via een schot de negende goal van IJsselvogels te maken. Vriendenschaar wist hierna nog een laatste keer te scoren waardoor het nu 9-5 stond. Sanne maakte rustig een stip af en schoot er daarna nog een in waardoor we de wedstrijd met 11-5 gewonnen hebben. Het was een wedstrijd waar we trots op kunnen zijn!  Annelie.

Fiducia B1 – IJsselvogels B1   9-9

RWA B2 – IJsselvogels B2   7-9     De B2 speelde zaterdag uit tegen RWA. Helaas niet met een compleet team, want Lieneke speelde mee met de B1. Vorige week wist de B2 thuis met volle overtuiging met 13-3 te winnen van RWA. Was het toen een team met 7 dames en 1 heer, vandaag trad een ander en sterker RWA aan. IJsselvogels had het zwaar in de eerste fase en RWA opende de wedstrijd met 1-0, waarna ze ook al snel 2-0 maakten. Gelukkig had Lisa een weerwoord en maakte 2-1. RWA liep verder uit en maakte 3-1. Het liep niet echt lekker in de vakken. Anna maakte mooi 3-2, maar RWA reageerde snel met de 4-2. IJsselvogels bleef in de race, Nils scoorde en het stond 4-3. De spanning steeg. IJsselvogels ging voor de winst. Ongeslagen kampioen worden is hun doel! Helaas scoorde RWA nogmaals en ging de B2 met een 5-3 achterstand de rust in. IJsselvogels kreeg veel doorloopballen tegen en moest daar de 2e helft beter op gaan letten. Coen heeft ze in de rust goed toegesproken en een wissel gemaakt in de vakken. De 2e helft verliep een stuk beter. Achtereenvolgens scoorde Nils, Sander en Lisa en hadden we nu eindelijk een voorsprong op RWA, 5-6. Helaas was dit van korte duur en werd het 6-6. IJsselvogels zette alle zeilen bij en Anna maakte 6-7, Sander vervolgens 6-8 en Isa maakte de wedstrijd af met 6-9. RWA wist toch nog 1 maal de korf te bereiken en zo eindigde de wedstrijd voor ons in een 7-9 overwinning. Volgende week spelen we thuis tegen Twist onze kampioenswedstrijd. Gelijkspel is voldoende om alleen kampioen te worden, maar we gaan natuurlijk voor de overwinning. Publiek is welkom!! Russell     .

IJsselvogels C1 – Korbis C1   9-5    Vandaag mocht IJsselvogels C1 het thuis opnemen tegen Korbis C1. IJsselvogels begon de wedstrijd flitsend en kwam al heel snel in de wedstrijd op voorsprong. Tim wist binnen no-time de 1-0 op het scorebord te zetten en Finn (die de geblesseerde Wesley verving) wist de score te verdubbelen. Zoals gezegd begon IJsselvogels flitsend aan de wedstrijd en kwam binnen 10 minuten op een 4 – 0 voorsprong. De scherpte zakte weg en IJsselvogels begon ongeduldig te korfballen. Ballen inleveren bij de tegenstander en kansen weggeven waren het gevolg ervan. Korbis wist met de rust terug te komen naar 5-2. Na rust wist Willem een belangrijk doelpunt te maken en het verschil weer op 4 punten te brengen. IJsselvogels wist moeilijk tot goede kansen te komen wat de tegenstander de gelegenheid gaf om terug te komen naar 6-5. Een fase waarin beide teams kansen kregen, trok IJsselvogels, dankzij een korte kans van Ben, aan het langste eind en wist weer op een gat van 2 punten te komen. In de laatste drie minuten wist de ingevallen Stijn twee doelpunten voor zijn rekening te nemen en de eindstand tot 9 – 5 te brengen. IJsselvogels C1 begon heel scherp en effectief aan de wedstrijd. Korbis wist weer grip op de wedstrijd te krijgen, waardoor het erg spannend werd. Door hard te blijven werken wist de C1 een mooie overwinning binnen te slepen. De doelpunten kwamen van Tim, Ben en Stijn 2x, Finn, Jesca en Willem 1x. Peter.

IJsselvogels C2 – Reeuwijk C1   7-7     Na vorige week met 8-3 te hebben verloren moest IJsselvogels C2 deze zaterdag opnieuw aantreden tegen Reeuwijk C1. Het begin van de wedstrijd was erg goed van de C2. Na de 1-0 van Finn werd het 1-1 waarna Simone (strafworp) en Stijn de tussenstand op 3-1 zetten. Daarna werd Reeuwijk sterker. Het ene vak had veel moeite met de lengte bij de tegenstander maar ze hebben dit uitstekend gedaan. Vervolgens ging het de hele wedstrijd gelijk op maar toch leek Reeuwijk te gaan winnen. De C2 bleef hechte hard werken en met nog een minuut op de klok stond het 7-7. Beide ploegen kregen nog de kans om de wedstrijd te beslissen maar toen Reeuwijk niet scoorde en wij de bal hadden onderschept floot de scheids af. Een heel knap punt gehaald tegen deze goede tegenstander. Heel goed gedaan C2! Als we zo spelen tegen Nieuwerkerk en Korbis moet dit geen probleem worden. Goals door Stijn en Finn 2x en Lienke, Lotte en Simone 1x. Jesse bedankt voor het invallen en Flo voor het reserve zitten. Door Sam

IJsselvogels C3 – KCC / So natual C2   3-6    Afgelopen woensdag, 26 september, en zaterdag, 29 september speelde de C3 beide thuis en uit tegen de koploper KCC/SO natural C2.

De woensdag was de wedstrijd op dezelfde tijd als dat onze training normaal gesproken was. Wat niet erg was, want volgens mij vond de C3 een wedstrijd spelen stiekem toch leuker dan een conditietraining. Jammer genoeg kon Storm nog niet meespelen door zijn blessure, maar hij kwam wel gezellig kijken. Erg veel focus op de wedstrijd is er nog niet geweest voor de wedstrijden en hierdoor begonnen we ook wat moeizamer. Al gauw maakte KCC hun slag en kwamen door 4 doorloopballen en één shot op een flinke voorsprong. Uiteindelijk gingen we de rust n met 1-5 dankzij een Schot van Justin. Na de rust pakte het team het heel goed op. In de verdediging waren ze ijzersterk door de verandering van tactiek. De tweede helft hebben ze dan ook gewonnen met 2-1 dankzij een schot van Levi en een stip van Willeke. Waarmee de uiteindelijke eindstand op 3-6 eindigde. Finn nog bedankt voor je plotselinge invalbeurt door een blessure van Sem en Lucie.

KCC / SO natural C2 – IJsselvogels C3   11-4     De zaterdag begon hetzelfde. Een eerste helft waar we nog niet allemaal even scherp waren en een tweede helft waar strijdlust weer was wedergekeerd. KCC liep slimme lijnen en maakte goed gebruik van hun onverwachte doorloopballen uit de diepte wat ons verdedigende spel in de war bracht. Geen slechte wedstrijd, mar KCC bleek een maatje te groot voor ons waardoor we deze wedstrijd verloren met 11-4. 2 goals van Justin, 1 van Lucas en 1 vraagteken. Lucas en Timo bedankt voor de goede invalbeurt. Zaterdag spelen we tegen Vriendenschaar C2 met hopelijk dezelfde spirit als elke 2de helft. Tot slot bedankt aan alle supporters die kwamen kijken bij de wedstrijden van de C3. Lieke.

Korbis D1 – IJsselvogels D1 is uitgesteld naar woensdag 17 oktober 2018, aanvang  17.00 uur.

IJsselvogels D2 – Luno D1   5-7

WION D1 – IJsselvogels D3   17-8    De D3 moest opdraven tegen WION D1 in Rotterdam. Vorige week tegen dezelfde tegenstander gespeeld waarbij duidelijk zichtbaar was dat WION meer ervaring in het team heeft. Toch leert onze D3 tijdens de trainingen veel en pakken ze alles snel op. We hebben getraind op het verdedigen en de positie die je moet innemen. Tijdens de wedstrijd zag je dit goed terug! We groeiden in de wedstrijd. Helaas heeft WION een aantal spelers die van afstand heel zuiver zijn in hun schot. Met 13-2 gingen we de rust in. Het tweede deel extra scherp verdedigd en snel rondgespeeld tijdens het aanvallen, waardoor WION moeilijk kon verdedigen. De tweede helft hebben we zelfs “gewonnen”! De uitslag was 17-8 met doelpunten van: 4x Sven, 2x Wilmer en 2x Wessel. Het is leuk om te zien dat jullie snel groeien en het spelletje steeds beter gaan begrijpen. Dus ondanks een nederlaag toch trots op jullie! Dennis.

Gemini E1 – IJsselvogels E1   10-5     Zaterdag heeft E1 in Gouda  tegen Gemini E1 gespeeld. Gemini speelt op echt gras, dat was even wennen. Het gras was nog een beetje nat en dat gaf een extra moeilijkheidsgraad bij het vangen van de ballen.  Gemini was sterk en snel. Maar toch lukte het Luc om een punt te maken ??.  Gemini liet het er niet bij zitten en maakte gelijk een punt tegen. IJsselvogels had mooie kansen helaas wilde de bal niet door de korf. Tegenaan overheen verdedigd, het zat niet mee. Na de eerste 10 min staat het 3-1 voor Gemini.  Coach Sam geeft de kids goede positieve aanwijzingen. En pept ze op voor de volgende ronde. Gemini is net iets sneller dan IJsselvogels.   Na een punt tegen van Gemini heeft IJsselvogels een Stip David schiet deze er mooi in. Gelijk weer blije gezichtjes en ze  gaan er weer tegenaan.  2 tegen. En dan maakt Lara een prachtig schot . Mooi om te zien dat ze toch met ieder punt blij zijn. Zo blij dat ze dan even vergeten waar de bal is en de tegenpartij snel is ??.  In de rust krijgen ze limonade en oefende Sam nog wat technieken met de kids.  Eerst weer 2 tegen ? Maar dan komt David in actie en maakt een mooi punt.  Ook Sil laat zich niet kennen en schiet de bal er mooi in.  Vorige week heeft IJsselvogels  gewonnen van Gemini, helaas was Gemini nu te snel. 10-5 voor Gemini. Verliezen is niet zo leuk. Toch hebben ze weer veel geleerd van deze wedstrijd. Op naar de volgende trainingen en niet te vergeten schoolkorfbaltoernooi.  Volgende week mag IJsselvogels uit tegen Korbis.  Voorafgaande aan deze wedstrijd zullen we ze even goed wakker schudden ? Fijne week.  Groetjes Sanne.

IJsselvogels E2 – KCC / SO natural E2   3-1     Vandaag was Jayden er niet, maar mocht Senne haar eerste wedstrijd spelen. In de eerste 10 minuten kwamen we op voorsprong door een mooie goal van Evy. KCC en wij hadden veel kansen, maar het bleef 1-0. Na de eerste 10 minuten kwam Senne in de wedstrijd en zij verloor haar tegenstander geen seconde uit het oog. Goed gedaan hoor! KCC scoorde 1-1, maar gelukkig kwamen weer snel op voorsprong door Lieke die koelbloedig een stip scoorde 2-1. Na de rust zakte we een beetje in en kwam KCC meer in de wedstrijd. Beide ploegen kregen heel veel kansen, maar het leek wel of er een deksel op de mand zat. Het was super spannend tot in de laatste minuut. Gelukkig scoorde Floortje de 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. Groetjes Sid en Léonie.

Nieuwerkerk E8 – IJsselvogels E3   4-2

IJsselvogels E4 – Phoenix E3   0-6

Nieuwerkerk E7 – IJsselvogels E5   10-1     Afgelopen Zaterdag mochten we naar onze buren in Nieuwerkerk met de E5. We wisten al dat dit een moeilijke pot zou worden, wegens dat we al eerder tegen deze tegenstanders hadden gespeeld. Het zijn lange tegenstanders waar moeilijk overheen te gooien valt, ook schoten ze van verre afstanden de doelpunten erin. We hebben daarom ook met 10-1 verloren. Er werd sterk verdedigd en vooral in de laatste keer 10 minuten had Nieuwerkerk amper kans om te schieten. Het is jammer dat er aan onze kan minder doelpunten zijn gevallen. Het ene doelpunt dat wel is gevallen is gemaakt door Lilly. Goed gespeeld E5, je ziet duidelijke vooruitgang als het gaat om het verdedigen! Op naar volgende week dan mag de E5 tegen weidevogels E4 spelen. Lotte.

IJsselvogels F1 – Valto F2   19-8     Zaterdag mochten we tegen de tegenstander waar we vorige week dik van hadden gewonnen. Tijdens de wedstrijden hou ik, samen met de wisselspeler, heel netjes de stand bij. Het briefje met de stand had ik in mijn broekzak laten zitten en een broek wordt wel eens gewassen… Dus helaas geen scoreoverzicht, maar mijn geheugen doet het nog wel dus ik kan jullie nog wel een en ander over de wedstrijd van mijn toppertjes vertellen. Van te voren hadden we afgesproken dat we ons goed gaan richten op het vrijlopen en gooien van goede ballen. Dit verliep aan het begin van de wedstrijd super! Later in de wedstrijd hadden we het aandachtspunt verlegd naar het spelen met alle spelers. Het doel was om iedereen een keer te laten schieten/mee doen met overgooien. Dit lukte ook ! Alleen vergaten we toen even dat we ook nog vrij moesten lopen. Laatste stukje van de wedstrijd is het zelfs gelukt om dit allebei te doen! Super knap! De wedstrijd werd dan ook weer dik gewonnen met 19-8. Tot slot willen we Eline nog bedanken voor het invallen ! Op naar de volgende wedstrijd, dit zonder het scorebriefje in de wasmachine te doen. Nikki.