Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 20 mei 2023.

Een drukke korfbaldag met maar liefst 20 wedstrijden en nog 2 doordeweekse wedstrijden. Hiervan werden er 10 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 11 verloren. Deze keer eens geen herinnering gestuurd naar Stefan om de teams via facebook e.d. op te roepen alsnog een wedstrijdverslag in te leveren. En dan zijn er gelijk 10 teams die geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop hebben ingeleverd, jammer!!! Wie waren er keurig op tijd: het 3e en 4e hebben het geluk dat trainer/coach/speler Edwin Plooster dit iedere zaterdag weer voor zijn rekening neemt evenals de A2 en E1 waar Marco Slob iedere week zorgt voor een uitgebreid wedstrijdverslag. Bij B1 is het Nora v.d. Velde die iedere week keurig een spannend verslag weet te maken en bij E3 is dat Benjamin Slingerland. Verder ontving ik verslagen van C2 (Sid Heuvelman), D1 (Fleur Aalders) en F2 (Flo Heuvelman). Dinsdag volgde nog een verslag van A1 en E2 (alleen zaterdag) van Wesley Starreveld. Ik heb zelf die van het 2e maar voor mijn rekening genomen omdat ik daar toch bij was. Maar waar bleven de verslagen van het 5e, het 6e (2x), A3, C3, D2, D3, E2 (doordeweeks) E4 en F1?????? Deze zaterdag geen wedstrijdprogramma maar volgende week zaterdag wel, graag jullie wedstrijdverslag doormailen voor maandagavond 22.00 uur naar Wim Slingerland (s.slingerland@planet.nl). Kost een wedstrijdverslag (hooguit 5 á 10 minuutjes) teveel tijd en moeite mail dan het scoreverloop naar mij door dan maak ik een (kort) wedstrijdverslag. De resultaten:

Movado 1 – IJsselvogels 1 is verplaatst naar donderdag 25 mei, aanvang 20.15 uur in Dordrecht.

KOAG 3 – IJsselvogels 2   11-14     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Het 2e speelde afgelopen zaterdag al om 11.00 uur de uitwedstrijd in Krimpen ad IJssel tegen hekkensluiter KOAG 3. Thuis werd hier met 25-9 van gewonnen. Zonder Merel, Wouter, David en Dano maar met Kevin als invaller begon het 2e goed aan de wedstrijd. Jeffrey scoorde al snel 0-1 gevolgd door Cécile die met haar eerste schot gelijk de stand naar 0-2 tilde. KOAG scoorde 1-2 waarna Evi de marge weer op 2 zette, 1-3. Drie minuten later stond het al 1-5 dankzij 2 mooie afstandsschoten van Cécile, 4x schieten en 3x scoren, hoog schotpercentage. Groter zou de marge deze wedstrijd niet worden. KOAG 3 combineerde er lustig op los in de aanval en scoorde steeds goed mee. Stan 2-6, Cécile 3-7, Kevin 4-8 en nogmaals Kevin zorgden voor een 6-9 ruststand. Na de rust werd het zelfs 7-9 waarna Coen van onder de korf 7-10 scoorde. Na 8-10 was het Kevin die vanaf de stip 8-11 scoorde. De tweede aanval kreeg 17 minuten aanvalstijd maar kwam verder niet tot scoren en met nog 6 minuten te spelen scoorde KOAG eindelijk 9-11. Een minuut later stond het echter alweer 9-13 door schoten van Cécile en Coen. Na 10-13 bekroonde Stan een mooie actie van Kevin door 10-14 te scoren waarna KOAG 3 de eindstand op 11-14 bepaalde. Het was een moeizame wedstrijd maar de punten gingen gelukkig mee naar Moordrecht en het 2e staat nog steeds keurig 2e. Cécile 5x, invaller Kevin 3x, Coen en Stan 2x en Evi en Jeffrey 1x scoorden vandaag de doelpunten.

IJsselvogels 3 – WION 2   20-17     Na het fijne resultaat tegen de concurrent vorige week, nu nummer laatst op bezoek. Vorige keer in een drol van een wedstrijd gewonnen, maar met een hele matige uitvoering. Loom weer, nadruk gelegd op de voorbereiding en fanatiek beginnen. De instelling was zeker okay, rappe voorsprong, echter WION bleef eraan “hangen”. Waarom? Weet niet. WION scoorde een aantal “dode” ballen. Dode ballen? Ja, 8 meter, geen rebound, oh, oeps hij zit. Paar keer 4 goals voor en toch slechts 11-9 met de rust. Verdedigend wat aanpassingen gedaan en bij 15-11 leek alles weer onder controle. Leek, want WION was als kauwgum onder de schoenen, dat blijft plakken…., de scheids had het ook warm gekregen en het regende vrije ballen en stippen voor WION. Bij 15-15, 16-16 en 17-17 serieuze stresstest voor IJ3. Inmiddels wat gewisseld en in de 2e aanval de nadruk op de dames gelegd met de nichtjes naast elkaar, heren meer steunend en toch weer de marinier die verlichting bracht, 18-17, direct gevolgd door een treffer van een van de nichtjes. Poeh, eindelijk echt beslist. Afgesloten bij 20-17 en 2 punten bijschrijven. Liefst 10 doelpuntenmakers met Dirk 7x, Jeanine 3x, Anne, Luc 2x, Esther, Robin, Victor, Bas, Jesse en Jesca 1x. Edwin.

IJsselvogels 4 – DSO 2   14-12    De uitwedstrijd eenvoudig gewonnen, echter uit de recente uitslagen kon je al opmaken dat DSO bijgeleerd had. Vooraf natuurlijk afgesproken om voldoende energie erin te gooien, hmm het was toch allemaal wat slapjes, vlotte achterstand, net zo snel weer voor, niet doorgedrukt, weer gelijk en een heuse “buzzerbeater” van DSO betekende 8-8 en tijd voor de aanmaaklimonade. Ondertussen waren de schoenen van de juf ook gearriveerd, die hadden eigen agenda en kwamen uurtje later…. De schoentjes konden gelijk de wei in, gelijktijdig de marinier in hetzelfde vak aanvallend ingebracht met het idee: Voorsprong pakken en dan wedstrijd verdedigend op slot met dat vak …. Pfff, even spiegelen…, dat was aanvallend niet best…., en na 10 minuten 2 goals achter, de eerste verdediging corrigeerde snel en het liep vervolgens gelijk op tot 12-12. DSO speelde heel geduldig en wachtte net zo lang met afdrukken tot de juiste persoon in stelling gebracht kon worden, dat was best lastig. Inmiddels de schoentjes in de aanval en warmgedraaid, eerst een schot en vervolgens – na time-out – een stip binnen, 14-12, punten aan boord gehouden. Scores waren niet allemaal vastgelegd, ik denk Mariska 3x, Marina, Leonie, Casper, Jelle en Edwin 2x, en Myrle 1x. Opvallend 5 uit 5 op de strafworpen! Edwin.

Nexus 3 – IJsselvogels 5   10-6     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Excelsior 10 – IJsselvogels 6   10-6     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

ONDO (G) 5 – IJsselvogels 6   14-6     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels MW1 was vrij.

ONDO (G) A2 – IJsselvogels A1   8-14    Zaterdag speelde A1 een wedstrijd bij ONDO A2. ONDO staat onderaan in onze poule, dus we moesten natuurlijk geen onnodige punten verspelen tegen (met alle respect) een team dat korfballend een stukje minder is dan wij. En dan zeg ik korfballend omdat het met de instelling van ONDO wel goed zat, ze gingen voor elke bal en lieten merken het ons niet zomaar cadeau te willen geven. Aan ons dus de taak om het vertrouwen bij ONDO zo snel mogelijk weg te spelen. De wedstrijd begon en we kwamen met 1-0 achter. Gelukkig reageerden we snel en maakte Jesca de 1-1. Rosa maakte de 1-2 maar ONDO kwam hierna terug en zette de stand op 2-2. Het lukte ons dus nog niet om een gaatje te slaan. De 2-3 werd gemaakt door Wesley, maar na deze goal scoorde ONDO 2 knappe goals en stonden we dus gewoon een punt achter, 4-3. Dit konden we niet laten gebeuren en IJsselvogels besloot aan te zetten. Bij het rustsignaal was de stand 4-9, goals werden gemaakt door Ben 2x, Jesca, Joran, Rosa en Lisa. Na de rust scoorden Wesley, Ben 2x en Joran waardoor het 4-13 stond. Deze laatste fase van de wedstrijd verzaakte we uiteindelijk nog om te scoren, alleen Anne wist de korf nog een keer te vinden. Eindstand uiteindelijk 8-14. Geen hele bijzondere wedstrijd van onze kant met twee matige fases. Maar ook die wedstrijden moeten gewonnen worden en dat hebben we met elkaar als team gedaan. Goals werden gemaakt door: Ben 4x, Jesca, Joran, Rosa en Wesley 2x, Anne en Lisa 1x.  Donderdag wacht de kampioenswedstrijd tegen concurrent VEO A1, dat belooft een mooie pot te worden dus kom lekker kijken (20.00 uur thuis).  Lucas (Hele wedstrijd gespeeld), Marnick en Luna enorm bedankt voor het invallen. Wesley.

IJsselvogels A2 – Valto A2   17-16     De vaste lezers van deze rubriek en in het bijzonder de lezers van de verslagen van IJsselvogels A2 kunnen er eens goed voor gaan zitten, want het chagrijn van vorige week werd op de juiste wijze beantwoord. Het team heeft zelf gereageerd, de voorbespreking werd door de aanvoerster gedaan, ook de korte peptalk voor het begin van de wedstrijd was in handen van het team. Valto A2 uit de Lier staat nummer 2 op de ranglijst en de uitwedstrijd werd nog kansloos verloren met 17-12, maar afgelopen zaterdag ging het net even anders. De start was voor IJsselvogels A2, Iris (1-0) en Finn (2-0) vonden makkelijk de korf, maar het was Valto A2 die de regie overnam en een 2-4 voorsprong pakte. Het 2e aanvalsvak wist direct na de vakwissel wel tot scoren te komen, Tim (3-4) en tot aan de rust schotelde beide teams het publiek een mooie doelpunten voor en was het steeds IJsselvogels A2 die de aansluiter scoorde, Finn (4-5), Tim (5-6), Willem (6-7), Iris (7-7) en Sander (8-8), maar helaas ging Valto A2 met een voorsprong de rust in, 8-9. Direct na de rust scoorde Valto A2 de 8-10, 2 bevliegingen van Tim in dezelfde minuut betekende ineens 10-10 en was het geloof helemaal terug, werd er weer volop gejuicht bij elk doelpunt en nog belangrijker, iedereen ging er weer vol voor. Willem (11-11) repareerde de 10-11 en Lieneke zette IJsselvogels A2 weer op voorsprong (12-11). Valto A2 kwam snel weer op voorsprong en het antwoord was een één tweetje van Willem (13-13) en Lieneke (14-14). Met nog 9 minuten te spelen scoorde Valto A2 de 14-15 en binnen de minuut de 14-16. Vorige week iets over de veerkracht geschreven van deze A2, iets wat de tegenstander wellicht over het hoofd heeft gezien, want de bibbers kwamen in de benen na het doelpunt van Tim (15-16) en helemaal 2 minuten later toen Tim z’n 6de maakte (16-16). Met nog 2 minuten te spelen was de wedstrijd helemaal open, Valto moest winnen om kans te maken op het kampioenschap en IJsselvogels voor eerherstel. Na prima verdedigd werk kwam de al nog één keer in het aanvalsvak. Het signaal van de scheidsrechter van 1 minuut was al ruimschoots verstreken. Lange aanval werd er gecoacht (beter 1 punt dan een verdwaalde bal erin aan de overkant) dus je hebt nog ruim 20 seconden om tot een schot te komen…Iris krijgt de bal op haar favoriete afstand in haar handen…dacht we krijgen niet nog zo’n mooie kans…bal verlaat haar handen…scheidsrechter fluit voor het einde…plof bal door de korf…scheidsrechter moest even de film in z’n hoofd afspelen…wijst naar het midden…iedereen nog in spanning…scheidsrechter meldt: doelpunt telt, bal was los voor het eerste fluitsignaal. 2 hele mooie punten voor IJsselvogels A2 en een groot compliment voor het hele team! Pas tijdens het maken van dit verslag kon ik tot de conclusie dat dit de laatste thuiswedstrijd was van dit IJsselvogels A2 van dit seizoen. Geen publiekswissels voor eigen publiek voor Lieneke (gaat helaas stoppen) en Iris (gaat over naar de senioren) maar beide dames waren heel belangrijk in de eindfase van deze wedstrijd, dus een beter thuis afscheid van de jeugdafdeling van IJsselvogels kon je niet verzinnen! Nog 2 uitwedstrijden en dan is het mooie seizoen alweer voorbij. De doelpunten kwamen van Tim (6), Iris (3), Willem (3), Finn (2), Lieneke (2) en Sander (1). Marco.

Nexus A1 – IJsselvogels A3   8-4     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels B1 – KVS / Groeneveld Keukens B1   16-15     Na vorige week verloren te hebben was deze wedstrijd heel belangrijk om te zorgen dat we nog kans hadden voor de bovenste plaatsen. Dit werd ons dan ook goed duidelijk gemaakt in de bespreking. We wilden allemaal heel graag winnen, want we hadden nog wat goed te maken na onze dramatische uitwedstrijd in het zaalseizoen. Dus met toch wel wat zenuwen het veld op. Deze week zaten Eline en Sil op de bank ( deze keer was Wilmer een weekendje weg ). De wedstrijd werd geopend door een mooi afstandsschot van Timo. Na de 1-1 van KVS kwam er, om het zo te zeggen, een regen van doelpunten aan onze kant. Met twee korte kansen van Marnick, een doorloopbal en afstandsschot van Lucas stond het 5-1. Wat ging het toch goed dames en heren. Als we het dan toch over dames en heren hebben, de doelpunten uit deze wedstrijd zijn allemaal gescoord door de heren! Maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat de assist de helft van het doelpunt is. Dus ook de dames hebben deze wedstrijd hun steentje weer bij gedragen. Na een vrije bal van Timo was de stand 6-4. Hoewel het vervelend is als de scheids de bal nooit op de stip legt is het nog vervelender als hij het spel helemaal dood fluit. Helaas was dat bij deze wedstrijd het geval, dus handjes thuis werd ons duidelijk gemaakt in de time out. Na een mooi schot van Sven en de tweede vrije bal van Timo was de stand 8-5. We hebben het weer spannend gemaakt hoor, na de wedstrijd hier ook veel commentaar op gehad maar dat horen we eigenlijk elke week wel ;). Met alle spanning en een stand van 8-8 de rust in. Hier was onze lieve coach niet zo blij mee en we werden redelijk hard aangepakt door Chris. We gaven het gewoon weer weg, maar dit gingen we goed maken dus met focus het veld weer op. De tweede helft werd geopend door een schot van Lucas en een doorloopbal van Timo 10-8. Hierna startte KVS de inhaal poging en dit lukte ze aardig. Tot de 11-12. Toen maakte Marnick, die hiervoor nog de 11de scoorde, een geniale one-hander en stond het weer gelijk. KVS gaf niet toe en bleef door gaan, maar wij stonden ook niet stil. Nu zeg ik wij maar ik bedoel eigenlijk Marnick die er deze wedstrijd 6 heeft gemaakt. Hij maakte er twee en het stond 14-14. Hiervan stond KVS versteld. Ze wisten het niet meer!! Lucas maakte een super mooi schot en een doorloopbal en met vallen en op staan was het 16-14!!! KVS probeerde het nog maar we lieten de winst natuurlijk niet zomaar gaan. Net voor het fluitsignaal nog een klein conflict, dus of we heel vriendelijk verwelkomt worden bij de uitwedstrijd is nog de vraag ;). Super trots op wat we als team hebben gepresteerd!! Sil heel erg bedankt voor het reserve zitten. Op naar de volgende overwinning. Nora.

IJsselvogels C1 was vrij.

Phoenix C2 – IJsselvogels C2   8-6    Vandaag hadden we een wedstrijd tegen Phoenix C2. Het was een spannende wedstrijd. In het begin hadden we veel kansen, maar zij ook. Alle kansen gingen mis, totdat Rosalie de 0-1 scoorde. Helaas wist Phoenix gelijk ook te scoren 1-1. David kwam erin en hij scoorde gelijk een doorloper, maar ook Phoenix scoorde gelijk, 3-2 en door ons gelijk 3-3 (wie dit doelpunt maakte weet ik niet meer). Vlak voor rust scoorde David nog de 3-4. Dat is was fijn! Na een peptalk van Barbara gingen we weer met goede moed verder en al na een paar minuten scoorde Lieke K een hele mooie vrije bal en stonden we met 3-5 voor. Nu niet verslappen, want Phoenix was echt goed en had veel kansen. En dat bleek wel,  Phoenix scoorde 4-5. Gelukkig maakte Senne een mooie doorloopbal 4-6. Maar toen kwam Phoenix echt terug. Zij scoorden achter elkaar 5-6, 6-6, 7-6 en 8-6. Wij hadden ook echt kans om te scoren, maar hij ging er niet in. We hebben goed ons best gedaan, maar helaas niet gewonnen. Groetjes Sid.

IJsselvogels C3 – Nieuwerkerk C5   4-4    Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels D1 – Maassluis D1   7-3     Dit keer moesten we al vroeg op het veld zijn, omdat onze wedstrijd om 09.00 uur begon tegen koploper Maassluis. We wisten dat het niet makkelijk zou worden en we waren dan ook erg gemotiveerd, zeker omdat ook Hans naar onze wedstrijd kwam kijken. Op de een of andere manier werkt dat altijd bij ons, dus Hans kom vaak naar ons kijken ;-). Onze aanval begon al goed, want Ayub scoorde al in de eerste minuut en 5 minuten later Wessel, 2- 0. We zaten er lekker in. Verdedigend ging het ook goed, ik had zelf een erg pittige dame die niet sportief was, maar goed dat even terzijde. Ondanks de goede verdediging heeft Maassluis kunnen scoren, 2 -1. Gelukkig maakte Ayub de 3-1, waarna we van vak gingen wisselen. Mijn dame was echt niet gezellig en werd steeds gefrustreerder, maar ik heb lekker een hele mooie afstandsschot gescoord, dus stand op 4 -1. Maxim – onze invaller voor Mike – heeft daarna ook gescoord, 5 -1. Toen hadden we rust en konden we terugkijken op een goede eerste helft. Nu moesten we dit wel doorpakken in de tweede helft en dat deden we gelukkig ook, want alhoewel eerst Maassluis nog scoorde (5 -2) heeft daarna ons aanvalsvak heel mooi samengespeeld waardoor Eva de bal heeft kunnen geven aan Ayub die daardoor kon scoren, 6-2. Super aanval!. Helaas kregen we een stip tegen waardoor de stand op 6-3 kwam. Eva werd gewisseld door Tamara en ook zij speelde gelijk goed mee. Als laatste heeft Thijme nog een super mooie afstandsschot gescoord, waardoor de eindstand op 7-3 kwam. We hebben het echt super goed gedaan met zijn allen en volgens de ouders was het een hele mooie wedstrijd om naar te kijken. Maxim bedankt weer voor het invallen. Groetjes, Fleur.

IJsselvogels D2 – Fortuna / Delta Logistiek D4   6-8     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels D3 – WION D1   6-10     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels E1 – Dunas E1   7-11     Op voorhand was de veronderstelling dat IJsselvogels E1 tegen Dunas E1 een makkelijke wedstrijd zou worden. Zeker toen de uitslag van Nieuwerkerk – Valto (2-3) binnenkwam en wij een mooi gat konden gaan slaan op de ranglijst. Helaas was niets minder waar, Dunas E1 blijkt een goed spelend team te zijn en was duidelijk de betere in het eerste kwart. 2-5 met alleen doelpunten van Jonathan. Het tweede kwart stond het beter en kroop IJsselvogels E1 steeds dichterbij door doelpunten van Jonathan (2) en Ilse, ruststand 5-6. Ook het derde kwart was gelijkwaardig en kwam IJsselvogels E1 zelf op gelijke hoogte door wederom 2 doelpunten van Jonathan, 7-7. In het laatste kwart was de pijp leeg en leek de warmte het te winnen van de strijdlust, want de fut eruit en konden niet meer brengen wat wij normaal kunnen brengen. Helaas werd de wedstrijd verloren met 7-11 en kunnen over 2 weken revanche nemen met een hopelijk geheel fit team. Marco & Cécile.

Excelsior E1 – IJsselvogels E2   5-8     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels E2 – Weidevogels E2   11-6    Na de inhaalwedstrijd van afgelopen dinsdag uit tegen Excelsior E1, die gewonnen werd met 5-8, speelden de E2 vandaag thuis. We begonnen goed met de 1-0 van Timo. Maar Weidevogels pakte al snel het initiatief over en kwam op 1-3. Timo zette de aansluiter op het bord, 2-3. Weidevogels weer die aanzetten, gat werd weer groter 2-5. De 3-5 kwam van Yannick die bijna weer helemaal fit is, en dat zouden we merken ook. 3-6 volgde. Eva maakte er 2 achter elkaar en zorgde dus voor 5-6. We kwamen wat beter in de wedstrijd. Yannick vond het wel genoeg zo met die achterstand en maakte 6 goals op rij zodat er 11-6 voor IJsselvogels E2 als eindstand genoteerd mocht worden. Vandaag staan we in de competitiestand bovenaan. Natuurlijk hebben een aantal teams nog niet het volledige aantal wedstrijden gespeeld maar we gaan met 7 punten uit 4 wedstrijden echt prima. Nu pas op 10 juni weer een wedstrijd uit tegen Dijkvogels, dan gaan we weer een lekker potje korfballen! Groetjes Wesley.

IJsselvogels E3 – Vitesse E3   3-7     Afgelopen zaterdag was het de 0 punten kraker in de poule bij de E3. IJsselvogels en Vitesse, beiden onderaan met helaas nog geen enkel puntje. Een wedstrijd die eigenlijk vanaf minuut 1 heel gelijk op ging. Na 10 minuten was het door goed verdedigen namelijk nog steeds 0-0. Vitesse scoorde na de break de 0-1 en 0-2. Vieve en Cas waren daar die de stand weer naar 2-2 brachten. Na de grote break kwamen we na een achterstand van 2-3 weer snel terug door een mooi schot van Vajen. Helaas konden we het simpelweg de laatste 10 minuten niet bij benen. Door veel slordigheidsfoutjes wist Vitesse uit te lopen naar een 3-7 stand. Balen, vertrouwen houden dat de punten gewoon nog gaan komen! De goals waren verdeeld door Vajen (1), Vieve (1) en Cas (1). Benjamin.

KCC / CK Kozijnen E5 – IJsselvogels E4   7-3    Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

VEO F1 – IJsselvogels F1   8-9     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Nieuwerkerk F5 – IJsselvogels F2   13-5     Vandaag hadden we een wedstrijd tegen het altijd lastige Nieuwerkerk F5. Nou dat hebben we geweten ook! Binnen 5 minuten stonden we 3-0 achter. Gelukkig vond Sidney ook het gaatje en scoorde de 3-1. Nieuwerkerk had hier direct antwoord op en scoorde de 4-1. Onze super-speler Nathan liet dit niet gebeuren en scoorde de 4-2. Helaas was daar Nieuwerkerk met de 5-2. Hierna hadden we even rust en konden wij de kinderen oppeppen voor de volgende 10 minuten. Direct scoorde Vivian de 5-3. Hierna werd het voor ons echt heel moeilijk, Nieuwerkerk speelde echt als team en maakte de ene goal na de andere. En zo stond het opeens 12-3. Nathan redde nog een beetje de eer door er nog 2 te scoren en zo werd het 13-5. Al hebben we vandaag niet gewonnen, wij als trainers zijn super trots op de kids dat ze het zo goed hebben gedaan in het veel te warme weer. Verliezen is niet erg, daar leer je van! Dus met deze ervaring op zak, gaan we er weer vol tegenaan de volgende wedstijd. Weer tegen Nieuwerkerk, maar deze keer houden we de punten thuis! Sidney:1 Vivian:1 Nathan:3. Tot volgende week.  Groetjes Flo, Finn en Lucas.