Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 18 november 2022

Hoewel we normaal alleen wedstrijdverslagen van de competitiewedstrijden in “Hoe vloog de bal …..” plaatsen wil ik jullie onderstaand verslag van A1 niet onthouden:

KOAG A1 – IJsselvogels A1   20-18     Zaterdag 12 november speelden wij onze 1ste wedstrijd van dit zaalseizoen. Een oefenwedstrijd tegen Koag A1. Deze ploeg zit ook bij ons in de competitie dus een goede graadmeter. Waar staan we en welke verbeterpunten kunnen we hieruit halen. Tot 4-4 een gelijk opgaande strijd. De 1-1 door een stip van Ben, de 1-2 door een schot van Isa, de 3-3 een schot van Ben en een doorloopbal van Yana betekende de 4-4. Wat wissels na 12 minuten en een stand van inmiddels 6- 4 op het bord. Koag was iets zuiverder dan wij en dat maakte het lastig. Na 19 minuten gespeeld stond het 9-5. Joran verzorgde met een schot de 5de goal voor ons. We kregen best kansen maar het liep niet geweldig in de afronding terwijl dit bij Koag wel het geval was. We wisselden vandaag door dus een andere samenstelling na een minuut of 22. Daarmee ging het iets beter lopen en kwamen voor rust tot 10-7. Een schot van Tim en een schot van Jesca vielen binnen. Na rust weer op adem en schieten om te scoren en meer afwisseling proberen te brengen. Na een schot van Wesley 10-8. We dachten dichterbij te komen maar helaas Koag schoot echt met scherp, het werd 12-8. Jesca schoot de 12-9 op het scorebord. Zo liep het een periode door met een verschil van 3/4 goals in het voordeel van Koag. Ben (schot) Wesley ( schot) en Joran ( stip) scoorde en de stand werd 14-12. Koag schoot weer wat goede ballen en we stonden weer op 4 verschil, 16- 12. Lisa maakt de 16-13 en Ben de 17-14. We zitten toch wel dicht bij de gelijkmaker want Rosa schiet en maakt 17-15 en Wesley met een schot de 17-16. Maar het is toch Koag die aan het langste eind trekt. Het wordt uiteindelijk 20-18. Ben schiet nog een keer raak en Jesca maakt haar stip in de laatste minuut. Al met al hebben we hard gewerkt en met 18 doelpunten niet slecht, maar we moeten ons zelf niet vergeten te belonen.. Op naar de volgende oefenwedstrijd tegen Tempo A2. Dan gaan we weer voor de winst en mooi korfbal. Goals werden gemaakt door: Benjamin 5x, Jesca en Wesley 3x. Joran 2x, Isa, Rosa, Yana, Tim en Lisa 1x. Wesley.

Graag ontvang ik de wedstrijdverslagen van a.s. zaterdag uiterlijk maandagavond 22.00 uur, deze graag doormailen naar s.slingerland@planet.nl. Laten we er met zijn alleen weer een mooi zaalseizoen van maken vol mooie wedstrijdverslagen. Deze mogen gemaakt worden door spelers of speelsters, coaches of trainers en natuurlijk ook door ouders.