Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 6 mei 2023

En ik maar denken dat er afgelopen zaterdag nog geen competitieprogramma was ….., bleken er toch 3 teams gespeeld te hebben.

Avanti / Postmakelaardij 8 – IJsselvogels 5 12-4 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. In Pijnacker kon het 5e het niet bolwerken tegen het 8ste team van Avanti en keerde met lege handen huiswaarts. Dan zaterdag maar proberen de eerste punten in de wacht te slepen!

ONDO (G) C2 – IJsselvogels C1 11-7 Zaterdag speelde IJsselvogels C1 tegen Ondo C2. De wedstrijd begon slecht en IJsselvogels stond al gelijk 3-0 achter. Na een beetje proberen scoorde IJsselvogels de 3-1, maar niet veel daarna werd het 4-1. Weer na een tijdje scoorde IJsselvogels de 4-2. Ondertussen had een Ondo speler een gele kaart gekregen. Na de 1ste helft begon IJsselvogels weer slecht en scoorde Ondo de 5-2. Niet kort daarna scoorde IJsselvogels weer, maar Ondo scoorde er weer twee niet kort daarna. IJsselvogels stond nu 7-3 achter. Er werd daarna voor een hele lange tijd niet gescoord, maar toen heel snel werd het weer 7-4 en 7-5, maar Je kon het al zien aankomen Ondo scoort er gelijk daarna de 8-5. Daarna scoorde IJsselvogels de 8-6. En weer snel daarna scoorde Ondo de 9-6 en ook snel daarna scoorde IJsselvogels de 9-7. Er werd voor IJsselvogels een time-out gevraagd en dachten en hoopte dat ze nog konden winnen. Alleen Ondo dacht daar anders over en het werd 10-7 en toen 11-7. David. P.S. Sil scoorde deze wedstrijd liefst 5x en Blessing en David 1x.

IJsselvogels D3 – Thor D1 9-10 Geen wedstrijdverslag maar gelukkig wel het scoreverloop ontvangen. Na de susccesstory in de zaal (gedeeld kampioen geworden) moest D3 vandaag spelen tegen het onbekende Thor D1 uit Rotterdam. Via Meryam en Mila nam D3, zoals we gewend waren in de zaal, een 2-0 voorsprong. Thor bleek echter een lastige tegenstander en bleef goed volgen. Mila had het aardig op haar heupen en scoorde achtereenvolgens 3-1, 4-2 en 5-4 waarna Thor voor het eerst op voorsprong kwam, 5-6. Selin scoorde de gelijkmaker 6-6. Na 6-7 scoorde Carice 7-7 en 8-7 en stond D3 weer voor. Thor scoorde 8-8 en 8-9 waarna Nienke de gelijkmaker 9-9 scoorde. Wie zou het laatste en winnende doelpunt scoren? Helaas was dat Thor waardoor er nipt met 9-10 werd verloren.

A.s. Zaterdag weer een volledig competitieprogramma, succes allemaal!

Wim Slingerland.