Hoe vloog de bal …… zaterdag 9 juni 2018.

De laatste wedstrijden van het seizoen 2017-2018. Helaas geen beste zaterdag met 3 nederlagen maar geen van allen deden ze er meer toe dus snel vergeten en op naar volgend seizoen.

KCR A2 – IJsselvogels A2   24-15    In Ridderkerk bleek KCR A2 opnieuw te sterk voor onze A2. Na een 14-8 ruststand werd er, ondanks 6 doelpunten van de afscheid nemende Lars, 3 van Dyonne en Sam, 2 van Tom en 1 van Esmee, met 24-15 verloren. Alle invallers en invalsters weer bedankt voor het compleet maken van het team.

KOAG D2 – IJsselvogels D3   14-4    Zaterdag 9 juni speelde de D3 een inhaalwedstrijd tegen de kampioen van onze poule, KOAG. De thuiswedstrijd werd toen knap gewonnen met een goal in de laatste tien seconden van Flo. Deze wedstrijd verliep helaas anders. Voor de wedstrijd bleek al dat de scheidsrechter helaas niet was komen opdagen. Dus moest coach Jelle invallen als scheidsrechter. De wedstrijd zelf begon goed, KOAG en IJsselvogels waren aan elkaar gewaagd. Tot de stand van 3-3. Hierna begon KOAG uit te lopen. Ruststand 7-3. De tweede helft begon zoals de eerste helft was afgelopen, niet goed aan de kant van IJsselvogels. De wedstrijd eindigde in een 14-4 winst van KOAG. Goals waren van Timo (3) en Willeke (1). Invallers Luna en Timo bedankt. Veel succes iedereen bij de resterende selectietrainingen en veel succes volgend seizoen! Van Jelle.

Maassluis E4 – IJsselvogels E5   23-4     Zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor IJsselvogels E5. Zij speelden tegen de koploper Maassluis E4. Het werd zoals verwacht een erg moeilijke wedstrijd voor onze E5. Je kon goed zien dat het een meer ervaren team was en Maassluis stond al snel met 10-0 voor. Maar IJsselvogels ging door en Tim scoorde de 10-1 en kort daarna de 10-2. Daarna kwam Maassluis er tussendoor met de 11-2. Waarna Ruben zijn eerste goal scoorde in een wedstrijd, de 11-3. Met daarna Tim met zijn 3e goal de 11-4. Van af dat moment kwam maasluis weer terug en eindigde de wedstrijd met 23-4. Jammer van de vele tegendoelpunten, maar ze hebben het super gedaan, hard gewerkt en zijn uiteindelijk derde geworden in hun poule, door middel van doelsaldo. Veel plezier volgend jaar, het was een leuk seizoen. Van Sanne.

Wim Slingerland.