_JUB-960x300

Op 1 oktober was een gala-avond georganiseerd om het 50-jarig jubileum op de verjaardag van de vereniging te vieren. De kantine puilde uit met keurig geklede (oud-)IJsselvogelsleden, sponsors, bestuurders en vertegenwoordigers van andere verenigingen.

Na de clinic voor het G-team en alle F’jes werd de avond geopend met een toespraak van voorzitter Henk Jan Bos en een toespraak van wethouder Verbeek van de gemeente Zuidplas, gevolgd door René Mulder van het KNKV die IJsselvogels vanuit het korfbalverbond feliciteerde met het jubileum. Verder werd de cheque van de sponsorloop uitgereikt aan een vertegenwoordiger van KiKa, was er een quiz met oud-voorzitters en werd de nieuwe IJsselvogelswebsite onthuld. René Boere werd voorgedragen als Lid van Verdienste van de vereniging, wat met luid applaus werd ontvangen.

Ook werd het derde jubileummagazine gepresenteerd en als klap op de vuurpijl werd de trekking van de grote jubileumloterij live door een notaris gedaan. Toen alle prijzen waren uitgereikt, de magazines werden gelezen en er was geproost op de verjaardag van de vereniging, kon iedereen naborrelen aan de bar en in de kantine. IJsselvogels 50 jaar!

P1010902

P1010908