IJsselvogels G1 – 22 september

Een goed begin voor G1

Een zonnetje, lekkere temperatuur en “gewoon”gras bij Dijkvogels in Maasdijk.  Dat voorspelde veel goeds.

De 1ewedstrijd startte we goed , veel kansen. We  moesten wel weer even wennen aan de verdedigende tegenstander! We schoten te langzaam en veel werd door de scheidsrechter afgefloten…… verdedigd! Zelfs een mooi doelpunt, Jammer. De 2helft ging het beter en scoorde Ruud een mooi doelpunt  1 – 0. Wat ook de eindstand was.

Na een half uurtje pauze was het over met het mooie weer. Het begon heel hard te regenen en met z’n allen schuilden we in het materiaal hok totdat het minder hard regende en de scheidsrechter gewoon in floot!

De 2ewedstrijd tegen Dijkvogels was andere koek, een natte bal en vooral nat gras… dat was even wennen maar voor ons geen probleem. Paul scoorde in de 1helft 2 keer 0 – 2. Een mooi afstandsschot en een korte kans. Verdedigend ging het weer prima. Dijkvogels kreeg weinig kansen. De 2helft scoorde Issam net als Paul 2 doelpunten 0 – 4. Complimenten voor onze nieuwe speler Callam. Het was niet te zien dat het zijn 1wedstrijd was!!

Met 4 punten terug naar Moordrecht. Een super begin van het nieuwe seizoen.