IJsselvogels G1 wedstrijdverslag

IJsselvogels G1. 24 Januari 2015

Zaterdagochtend half 11 IJsselvogels G1 arriveert in de sporthal. Omkleden en lekker inschieten. De tegenstanders zijn nog onderweg maar wij zijn er klaar voor.

Eerst een duidelijke teambespreking. Waarin iedereen krijgt te horen wat er van hem en haar wordt verwacht. Niet vergeten wat we hebben getraind en wat we vandaag gaan proberen.

bespreken

Na de teambespreking een pittige warming-up.We hebben vandaag tijd zat en zo vroeg is het best koud in de sporthal. De eerste toeschouwers komen in de zaal. Super.

Een warming up om de spieren los te maken maar ook om even lekker bij te kletsen en veel lol te hebben.

warming up

 

11.00 uur scheidsrechter Wim heeft gekeken of hij zijn gele en rode kaarten bij zich heeft en fluit om de wedstrijd Dijkvogels G2 tegen IJsselvogels G1 te laten beginnen. Het wordt een heel spannende wedstrijd. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De bal wordt door alle 8 goed overgespeeld, we krijgen een paar kansjes en ook het verdedigen gaat goed. Dijkvogels krijgt ook een paar kansjes en 1 doelpunt wordt gescoord.

Eindstand Dijkvogels – IJsselvogels 1 –0.
Complimenten voor IJsselvogels, verloren maar een hele goede wedstrijd gespeeld.

In de pauze die we hebben wacht ons een verrassing. De 100% taart is voor ons. Wij zijn het team dat het langs ongeslagen is. Zo’n taart lusten wij wel.

taart
Super Wim.

14.00 uur, na de taart hebben we er weer veel zin in. KCR G1 is nu onze tegenstander. KCR is een nieuw team, met hele fanatieke spelers. Weer een spannende wedstrijd? Ook tegen KCR wordt er goed gekorfbald en krijgen we weer kansen. Alex scoort 1-0.
In de tweede helft komt IJsselvogels pas echt op gang. Mooi afstand schot van Ruud en daarna nog 2 doelpunten van René.
IJsselvogels – KCR 4 – 0

Na een lange dag zit het er weer op. Toeschouwers bedankt dat jullie ons kwamen aanmoedigen.
Scheidsrechters: Wim, Edwin, Marco, Nathan en Stefan bedankt.

Plaats een reactie