IJsselvogels recreanten bij mini-toernooi PKC

De recreanten/midweekgroep deed afgelopen vrijdagavond mee aan een mini-toernooi bij PKC. 3 wedstrijden van 20 minuten.

De eerste wedstrijd was tegen PKC zelf. We begonnen sterk met in de eerste minuten een doelpunt van Patrick. Helaas werd deze afgekeurd vanwege snijden… hoewel dit niet aan de orde was. PKC opende dan ook uiteindelijk de wedstrijd officieel en maakte de 0-1. Sandra wist in de 2e helft de 1-1 te maken, maar PKC maakte in diezelfde minuut ook de 2-1. Inmiddels was ook Matthijs begonnen en maakte de gelijkmaker waarna Wilco met een afstandschot de winst veilig stelde op 2-3. Een krappe maar wel terechte overwinning daar er nog 2 zuivere doelpunten waren afgekeurd van IJsselvogels.

De tweede wedstrijd was tegen Deetos. Iets meer strijd ook omdat er een aantal oud internationals meededen en dan gaat het bloed van een aantal IJsselvogels spelers harder stromen, toch Erwin en Joost?! De wedstrijd verliep goed een hoop schoten alleen vielen er maar weinig in. We dachten de winst eigenlijk wel veilig te hebben gesteld met doelpunten van Joost, Hendrik en Ineke maar Deetos kwam aan het eind terug. Met 3-3 op de teller werd in de zoemer van de laatste seconde door Deetos erin geschoten en werd het 3-4. Wat protesten uiteraard maar goed, het mocht de pret niet drukken.

De laatste wedstrijd was tegen Avanti. Dit was een doelpunten festijn. Avanti begon gelijk met de 0-1 maar hierna was het ook over en uit voor Avanti en werd het een sterke 9-1 voor IJsselvogels. Doelpuntenmakers Erwin, Ineke, Wilco (prachtig aangegeven door Matthijs), Joost, Joost, Hendrik, Ineke, Anita en tot slot wederom Joost.

Het was een superleuk mini-toernooi met achteraf een gezellig drankje in de kantine. Voor herhaling vatbaar!
Wil je ook een keer meetrainen met de recreantengroep? Dat kan! We zijn een gezellige groep van rond de 25-30 mensen. De een veel ervaring in de korfbal en de ander net beginnend. Kortom heb je nog nooit gekorfbald maar lijkt het je leuk het eens te proberen wees welkom! We trainen in de zaal (dit jaar in Stolwijk) op woensdagavond van 21:00-22:00. Meldt even vooraf dat je komt naar pijpers4@hotmail.com dan krijg je alle informatie.