IJsselvogels verliest van DES

IJsselvogels 1 kreeg deze 3e competitiedag DES op bezoek. Met iets andere vakken startte IJsselvogels deze wedstrijd. Victor, die al twee wedstrijden op de plek van Nathan speelde, startte nu naast Leon. En Peter, die wel eens op de plek van Jary speelde, maar dit keer naast Kevin speelde.

IJsselvogels startte goed aan de wedstrijd door met een schot van Manon en een doorloopbal van Peter met 2-0 voor te komen. Maar toen kantelde Des gelijk de wedstrijd door 5 doelpunten achter elkaar te scoren. IJsselvogels verzwakte iets en was niet scherp genoeg dat kwartiertje. Veel mensen schrokken toen wel wakker en probeerden alle zeilen bij te zetten om Des te achter volgen en de achterstand te verkleinen. Voor rust gingen er bij IJsselvogels nog 3 doelpunten op rij in door Karen, Eva en Kevin . Maar Des had daar ook weer antwoord op en scoorden de 7-12 en 7-13 dat was ook gelijk de stand bij rust.

Na rust hoopte iedereen een iets andere IJsselvogels te kunnen zien. Er moest wat gebeuren en met weer een oud gediende tussen de lijnen. Dirk die op de plek kwam te spelen van goed spelende Peter kon alles nog  gebeuren na rust. Maar helaas, na rust wist Des de korf gelijk weer te vinden en stond het 7-15. IJsselvogels 1 probeerde het echt wel en er zaten mooie aanvallen bij! Maar als ze er bij Ijsselvogels niet in gaan en bij de tegenstander wel is dat zuur. Des had makkelijk scorende heren en Ijsselvogels had ook echt gewoon pech met uitdraaiende ballen. Eindstand 14-19

Doelpunten kwamen van Kevin 3x, Dirk Leon en Hannah 2x, Victor Peter Manon Karen en eva 1x