Nieuwe sponsor

IJsselvogels zoekt hoofdsponsor voor volgend seizoen

Korfbalvereniging IJsselvogels is op zoek naar een nieuwe Hoofdsponsor voor IJsselvogels 1 per 01 juli 2019.

 

Jarenlang heeft de PR Commissie een belangrijke rol gespeeld om de contributie verhogingen tegen te gaan en de begroting sluitend te houden / te maken, maar ook de PR Commissie heeft versterking nodig om de sponsor portefeuille op peil te houden. Afgelopen periode zijn er enkele bedrijven gestopt met sponsoring in het algemeen. Ook zijn er bedrijven die het sponsorgeld anders zijn gaan invullen. Dit heeft uiteraard weerslag op de sponsor inkomsten / verenigingsbegroting. Aankomend seizoen 2019-2020 is het belangrijk om weer op niveau te komen en hebben jullie inbreng hierbij nodig. KV IJsselvogels is opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor vanaf volgend seizoen, maar dit betekent dat er nu al gezocht moet worden naar een bedrijf die zijn naam aan IJsselvogels wil verbinden en het liefst voor enkele jaren. Om een zo groot mogelijk bereik te hebben, worden alle leden, ouders en vrijwilligers hierbij opgeroepen om dit kenbaar te maken en bedrijven in contact te laten komen / te brengen met de PR Commissie. Wie heeft de lead naar onze nieuwe hoofdsponsor?

 

Wilt u uw naamsbekendheid in Moordrecht en omgeving vergroten? Wilt u een sportief imago voor uw bedrijf? Verbindt u als sponsor van IJsselvogels.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden tot sponsoring:

  • Sponsorbord langs het veld
  • Shirts voor een team
  • Winddoek langs het veld
  • Banner op de website
  • Advertentie in de digitale nieuwsbrief
  • Advertentie op de tv in de kantine
  • Balsponsor tijdens de wedstrijd van IJsselvogels 1

Tevens wordt bij elke vorm van sponsoring uw logo vermeld op onze sponsorpagina, op sponsor TV in de kantine en uiteraard staan wij open voor uw (nieuwe) ideeën om IJsselvogels te sponsoren.

Met uw sponsoring zorgt u voor een sportief imago van uw bedrijf. IJsselvogels heeft een belangrijke maatschappelijke functie in Moordrecht. Naast het bieden van sportmogelijkheden voor volwassenen en kinderen, is er ook volop gelegenheid voor sociale activiteiten.

U draagt met uw sponsoring bij aan het succes van IJsselvogels (zowel op prestatie- als recreatief niveau). Bij de wedstrijden van het 1e team van IJsselvogels komt veel publiek kijken en het 1e staat regelmatig in de belangstelling van de lokale en regionale media.

Voor het netwerken met andere sponsoren (m.n. lokale ondernemers uit Moordrecht en omgeving) biedt IJsselvogels u ook mogelijkheden. Zo wordt er onder andere jaarlijks een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd waarbij de meerderheid van de sponsoren aanwezig is. Verder worden sponsoren betrokken bij verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen en rondom de vereniging.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de PR-commissie via prc@ijsselvogels.nl. U kunt ook contact opnemen met Russell Senden (06-12408588) of Marco Slob (tel. 06-31671490)