s_empty

Peter was onze relaxte recreant. Deed alles op zijn eigen tempo en liet zich niet gek maken (zelfs door Wim niet). Als trouw recreant werkte hij jarenlang wekelijks de trainingen af. Als even niemand tot scoren kwam riep Peter steevast “nou.. Moet ik het dan maar weer doen?”. En vaak scoorde hij dan ook nog tot hilariteit van zichzelf. Met de wedstrijden van onze groep waar bij Peter niet altijd mee wilde was zijn boodschap duidelijk, dan gaan jullie tenminste niet in de sterkste opstelling, m.a.w. volgende keer als ik meedoe winnen we zeker. Na de training had Peter als eerste van ons zijn biertje leeg, en ging hij vervolgens discussies aan. Veelal lokte hij deze zelf uit en had hij de meest filosofische opmerkingen. Behalve als er voetbal op tv was. Dan sloot hij zich af en volgde de wedstrijd fanatiek met opmerkingen als “ze moeten pompen pompen!”  na de training stapte Peter op geheel eigen wijze op zijn fiets wat soms wel eens moeite koste. Naast recreant was Peter een betrokken IJsselvogel. Bijvoorbeeld als barvrijwilliger samen  in de keuken of achter de bar. Druk of niet, bij Peter kwam altijd alles goed en anders wachten ze maar even. Vele wedstrijden die wij samen deelden en relaxed tuffend in zijn Volvo wilde bijwonen. Peter zorgde voor een live wedstrijdverslag aan wie het maar wilde horen. Veelal gevraagd of als er een oplossing moest komen stond hij regelmatig als invalcoach langs de lijn. Naast buurman ,vriend en als  korfbalmaat hebben we  een mooie tijd gehad vanaf het begin bij de recreanten totdat helaas Peter ziek is geworden.

Afgelopen donderdag hebben wij als recreantengroep, samen met het 1e ter nagedachtenis aan Peter een minuut stilte in acht genomen

Namens de groep zullen wij aan Peter blijven denken en hem danken voor zijn inbreng van humor, vriendschap en gezelschap.

Wij wensen Ada, Jeroen,Jade,Alex, verdere familie en vrienden veel sterkte.

 

Namens de recreantengroep en vanuit mijzelf , Ruud Pijpers