Indeling teams volgend seizoen

We gaan richting einde van het korfbal seizoen. In het weekend van 17 juni zijn de laatste wedstrijden. Dit betekent dat we ook weer starten met het indelen van de teams van het volgend seizoen. Bij de senioren gaat dit anders dan bij de jeugd. Dit bericht richt zich op de jeugd.

Op dinsdag 20 juni en donderdag 22 juni zijn er selectietrainingen van de A B C en D jeugd. De tijden volgen nog. Op basis van het beeld van afgelopen seizoen, het beeld van je huidige trainer en het beeld van de trainers tijdens deze trainingen wordt een indeling gemaakt van de teams. De indeling van de teams wordt bekend gemaakt op donderdag 22 juni. Voor de E en F teams hebben we geen selectietrainingen. Daar wordt de indeling gemaakt op basis van de huidige trainingen en wordt vooral gekeken naar een goede mix van niveau en spelplezier. Ook de E en F trainen 20 en 22 juni met elkaar als nieuwe groep.

We realiseren ons dat dit altijd tot positieve verrassingen en kleine teleurstellingen leidt. Weet dan dat dit niet een klusje is dat even tussendoor wordt gedaan, maar hierin zit al maanden werk om het aantal jongens/meisjes goed te krijgen, het niveau op elkaar aan te laten sluiten en alle opzeggingen, verzoekjes en wensen te behandelen.

Uiteraard kunnen we rekening houden met wensen van spelers. Zeker bij de jongere teams speelt vaak mee met wie je in een team speelt. Als ouder is het mogelijk via een mail naar ctz@ijsselvogels.nl eventuele wensen van spelers die bij elkaar willen komen door te geven. We houden er dan rekening mee. Garanties zijn er uiteraard niet.

In een later bericht volgen de precieze tijden, zullen we aangeven welke speler in welke leeftijdsgroep zit komend jaar en zullen we ook ingaan op wie de trainers van komend seizoen zijn. Niet alle teams zijn rond en niet alle trainers zijn al gesproken.

CTZ

PS: wil je stoppen als spelend lid? Dan moet dit voor 1 juni worden doorgegeven, zie ook dit bericht.