IJsselvogels beschikt sinds 2001 over clubhuis ”De Verlenging”, daarnaast zijn in 2013 twee kunstgrasvelden vervangen. Dit alles is gelegen achter het multifunctionele gebouw De Zuidplas.

Het is een accommodatie om trots op te zijn. De clubhuiscommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van het clubhuis en regelt alle zaken omtrent het gebruik ervan.

De accommodatie vraagt vanwege het intensieve gebruik, het nodige onderhoud. Het bemannen van de bar, het schoonhouden van het clubhuis met kleedruimten en de inkoop vraagt veel aandacht.

Met een fantastisch team in de clubhuiscommissie en vele vrijwilligers die ons elke week weer helpen op welk vlak dan ook, zorgt de clubhuiscommissie dat de accommodatie schoon, heel en veilig blijft waar het goed vertoeven is!

De clubhuiscommissie vraagt ieder IJsselvogellid om zorgvuldig met onze accommodatie om te gaan. Houdt je aan de huisregels zodat onze accommodatie leefbaar blijft voor iedereen!

Onze huisregels:

  • (Veld) schoenen schoonmaken voordat het clubhuis wordt betreden. Dus VOETEN VEGEN en/of STAMPEN, voor je naar binnen gaat, dan houden we de vloer zoveel mogelijk schoon. NOOIT je schoenen uitkloppen tegen muren;
  • Gooi je afval in de afvalbakken.
  • Doe je sigarettenpeuken in de daarvoor bestemde asbakken. Dit is dus niet op de grond;
  • Zorg ervoor dat de kleedkamer na je wedstrijd of training veeg -/trekkerschoon achtergelaten wordt (inclusief het douchegedeelte);
  • Onder geen beding glaswerk of zelf meegenomen drank mee de kleedkamers innemen;
  • Voeten op de vloer, niet op stoelen of tafels.

 
De clubhuiscommissie heeft gelukkig veel vrijwilligers zoals oud-leden, ouders van leden, niet spelende leden, of anderen die meehelpen, wij kunnen het niet alleen.

Heb je interesse om achter de bar te staan, te helpen bij schoonmaak of ben je goed in kluswerk? Meld je voor vragen, aanmeldingen of  opmerkingen bij de clubhuiscommissie, bar@ijsselvogels.nl.


Leden van de clubhuiscommissie zijn:

Henk-Jan Bos
Rob Reijm
Brenda Bleijenberg
Ruud Pijpers
Miranda Blonk-Arts
Gerard van den Berg
Eddy Admiraal