Programma

Op 30 september is het groot feest bij IJsselvogels, we bestaan dit jaar 60 jaar!
We willen iedereen hierbij uitnodigen om aanwezig te zijn op zaterdag. Van jong tot oud, opa’s, oma’s, ooms, tantes, leden, oud-leden, oud trainers, vrijwilligers, sponsors, donateurs…. 

Jullie zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, want IJsselvogels ben je met elkaar!

Je hoeft je nergens voor aan te melden, dus kom gewoon gezellig langs onze gezamenlijke verjaardag te vieren!

Wij zijn nog op zoek naar bijzondere, maffe, originele, mooie of gewoon leuke foto’s welke getoond mogen worden tijdens de avond. Heb jij deze foto’s en wil jij ze delen met KV IJsselvogels, stuur deze naar jubileum60jaar@ijsselvogels.nl!

Wat gaat er gebeuren op zaterdag 30 september?

Sport & spel 
Voor iedereen, van jong tot oud, speler tot ouder, vrijwilliger tot sponsor, de sport- & spelmiddag, vanaf 14.00 uur, staat in teken van met elkaar bezig zijn! Hoe… iets met buikglijbaan!!, schminken en veel andere toffe activiteiten!

Time travelling reünie + IJsselvogelsband
60 jaar KV IJsselvogels, dat zijn heel veel verhalen en gebeurtenissen om samen te vatten en hier is genoeg ruimte voor tijdens de reünie. Tijdens de reünie zal de IJsselvogels-band gaan spelen en belooft een spektakel te worden! De podcast nog niet geluisterd?? Zeker een aanrader en super leuk om alle anekdotes te horen die iedereen heeft meegemaakt, de afleveringen staan op de website. Er staan 2 foodtrucks op het terrein zodat de inwendige mens ook verzorgd kan worden.

Veld vol Avontuur
Nog geen vakjes gekocht voor het Veld vol Avontuur? Een nieuwe dames / heren fiets of toch liever een speaker of koptelefoon? Een nieuwe hoodie of een echte korfbal? Een massage of naar de kapper? Earbuds of een powerbank? Of één van de andere prijzen? Klik hier om vakjes te kopen.

Feestavond
De feestavond belooft een mix te worden van allerlei muziekstijlen en wordt verzorgd door diverse DJ’s en om 24.00 uur wordt er geproost om onze echte verjaardag, namelijk 1 oktober en zullen deze in stijl gaan inluiden. Zet deze dag in je agenda en zien elkaar op zaterdag 30 september!! 

Let op, zaterdag 30 september is de laatste dag dat er oude muntjes ingeleverd kunnen worden en is deze dag een goede gelegenheid, vergeet ze niet!t