Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

31 maart 2021

Reacties:

0
 maart 31, 2021
 0
Categorie: Clubblad

Iets later dan normaal ontvangen deze week alle senior, A en 2e jaars B spelers de CTZ enquête. Hierin vragen we je aan te geven wat je plannen zijn voor het komende seizoen. Dit helpt ons bij de puzzel waar we de komende maanden voor staan om richting teamindelingen te gaan, trainers te vinden, scheidsrechters en andere invullingen.

We willen je vragen om de enquête voor 10 april in te vullen. Na 10 april willen we de resultaten van de enquête gaan verwerken.

Heb je specifieke vragen of dingen die je niet kwijt kan in de enquete schiet ons dan aan of mail ons op ctz@ijsselvogels.nl De enquete is bedoeld voor spelers vanaf 2e jaars B en ouder. Wensen of vragen voor spelers van 1e jaars B, C, D, E, F/VV kunnen gemaild worden naar ctz@ijsselvogels.nl

Algemeen geldt: we nemen wensen die worden ingediend altijd mee in onze puzzel maar we weten ook dat niet elke wens te honoreren valt. We staan wederom voor een vrij grote puzzel. We zijn er allemaal hard aan toe om weer een normaler seizoen in te gaan en hebben elkaar nodig om dit mogelijk te maken!

Speler van de senioren, A of 2e jaars B? Vul dan hier nu de enquête in.

CTZ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *