Nog een paar nachten slapen en dan gaan we op kamp.

Twee weken geleden hebben we naar iedereen een informatie mail gestuurd. Daarin hebben we verzocht om te reageren. Tot op heden hebben we nog niet van iedereen een antwoord ontvangen. Van een aantal hebben we vernomen dat de mail in de spam was beland.

De tekst uit de brief is bijgevoegd.

We zien jullie reactie graag tegemoet.

Zo en nu ….. je koffer pakken.

 

De kampcommissie

 

Beste ouders en jeugd,

 

Super gezellig dat we weer met meer dan 60 jeugdleden op kamp gaan, Bijgaand de informatie inzake het kamp van 30 juni t/m 2 juli 2023. We gaan er een onvergetelijk weekend van maken met een speelvijver, bonte avond en laser gamen. We vragen u deze brief door te lezen en onderstaande vragen te beantwoorden en terug te sturen:

 

 

 

Onderstaand een overzicht van al onze informatiepunten:

 

Vervoer:          We vragen u om aan te geven of u de kinderen wilt brengen en/of halen. We verzamelen vrijdag tussen 17.45 uur en 18.00 uur bij de sporthal. Wij maken van te voren een indeling per auto. Alle auto’s vertrekken ongeveer tegelijk rond 18.00 uur vanaf de Zuidplas naar www.groepsgebouw.nl/accommodatie/koekoek/ ‘t Frusselt 30 8076 RE Vierhouten. Avond eten zit er vrijdag niet bij, dus het is verstandig dat iedereen voor vertrek al thuis eet.

 

Terug:              Op zondag om 15.00 uur verwachten we de auto’s weer in Vierhouten voor de terug reis. Tussen 16:00 en 16:30 uur zijn we dan terug in Moordrecht

 

Wandel 4d:      De start van het kamp valt gelijk met de laatste dag van de wandel 4-daagse. Met de vierdaagse hebben we afspraken gemaakt om de laatste dag op de kamplocatie te lopen en daar de welverdiende medaille in ontvangst te nemen. Laat even weten als je mee doet met de wandel 4-daagse.

 

Bonte avond:   Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Het thema is “IK HOU VAN HOLLAND” Bedenk alvast iets leuks of bijzonders, alleen of met je vrienden of vriendinnen

 

Zwemdiploma: Tevens vernemen wij graag of de kinderen een zwemdiploma hebben.

 

Meenemen:      De bedden zijn standaard voorzien van een matras en kussen. Gaarne meenemen:

> een hoeslaken

> een kussensloop

> een slaapzak of dekbed

> zwemkleding

> zonnebrandcrème

> wandelschoenen

> zaklamp

> toiletspullen

> handdoek (2 stuks)

> extra paar schoenen

> warme kleding

 

Niet

meenemen:      Snoep, mobiele telefoons, tablets

 

Informatie:       Wellicht is er aanvullende informatie die wij dienen te weten over uw kind, zoals:

dieet, bedplassen, slaapwandelen etc. U kunt dat mailen naar kampijsselvogels@gmail.com of een van ons persoonlijk vertellen.

 

Kamer-

indeling:          De kamerindeling wordt door ons gemaakt.

 

Medicijnen:      Eventuele medicijnen kunt u inleveren bij Judith van der Ark

 

Zakgeld:           Zakgeld is niet nodig, wij zorgen voor eten en drinken.

 

Verzekering:    De activiteiten van het kamp vallen onder de verzekering van de Vereniging.

 

Speelplas:       Er is een speelplas vlak bij ons kamphuis. We gaan niet naar een zwembad, maar gaan bij goed weer wellicht wel gebruik maken van die vijver.

 

Tekenbeet:       Tijdens het kamp zullen we extra letten op tekenbeten. Vertel uw kind graag van te voren waar ze op moeten letten bij teken en wat er dan gedaan moet worden.

 

Leiding:           Andre van Grieken, Lotte Rijkaart van Cappellen, Dirk Rijneveld, Lieke Verstoep, Cecile Slingerland, Christa Starreveld, Sylvia van der Ham, Mike Dukker, Patrick van der Ham en Judith van der Ark

 

Bereikbaar:      Tijdens het kamp zijn we bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

                        Patrick > 06-27260758

 

Wij gaan er vanuit dat het een supergezellig kamp wordt!

 

Met vriendelijke groet,

Kamp Commissie IJsselvogels