E3kamp4

Kampioenen!! (en wie er nog kans hebben)

Afgelopen zaterdagen werden de eerste veldkampioenen gehuldigd. Nu voor de meeste teams de competitie erop zit, tijd voor een galerij met kampioenen en de ploegen die er heel dichtbij waren.

We beginnen met B2, die op 6 oktober de eerste kampioen waren. Alle zes de wedstrijden werden gewonnen en dat is een bijzonder knappe prestatie voor B2 dat bestaat uit spelers uit de B- en C-leeftijd. Met 76 goals in 6 wedstrijden zit het met het scorend vermogen wel goed!

 

Op 13 oktober waren er nog meer kampioenen te bewonderen. D2 werd kampioen door bij Korbis te winnen met 2-11 en hiermee de titel binnen te slepen. Met 10 punten uit 6 wedstrijden werd concurrent Luno D1 op afstand gehouden. Spelers en coaches gefeliciteerd!

In de poule van E3 was het een nek-aan-nekrace tussen E3 en Nieuwerkerk. Beide ploegen wonnen 1x van elkaar en wonnen verder alles, waardoor beide ploegen op 10 punten eindigen. Met liefst 58 goals in 6 wedstrijden zijn jullie terecht 1e geworden. Gefeliciteerd!

Alle spelers en coaches gefeliciteerd (en natuurlijk is korfballen zonder kampioenschap ook leuk :))

In de race zijn nog:

  • – D1: kampioen als ze woensdag 17 oktober winnen van koploper Korbis D1 (thuis werd het 3-18 voor Korbis D1, dus D1 begint als underdog aan de wedstrijd)
  • – C1: staan gedeeld 1e in hun poule met VEO C1, waar thuis met 3-4 van werd verloren. Dit is een wedstrijdkorfbalpoule, dus hier geldt ‘onderling resultaat’ en niet ‘samen kampioen’, dus hopen op een misstap van VEO C1 tegen Korbis C1 en zelf winnen van Avanti C1.

Succes!