Korfballen is natuurlijk al leuk, maar als je dan ook nog meedoet om de prijzen, kan het nog eens extra leuk worden. Wie maken er nog kans op een kampioenschap in de zaal? Alle beslissingen vallen op 10 maart, op de laatste speelzaterdag (dus pas na de voorjaarsvakantie).

  • – C3 kan kampioen worden als het in de laatste ronde wint bij Vriendenschaar C3 (10 maart, 10:30, uit) en ervan uitgaande dat concurrent KOAG ook alles wint, worden jullie samen kampioen.

 

  • – D1 kan 10 maart (13:20 uur, thuis) kampioen worden tegen RWA D1. Een overwinning is genoeg om, wederom samen met KOAG, samen kampioen te worden. Jullie gaan op het veld spelen in de (gewennings)hoofdklasse.

 

  • – D3 kan ook gezamenlijk kampioen worden samen met Nikantes D1 als het op 10 maart wint (11:00 uur thuis, tegen KOAG)

 

  • – F3 kan kampioen worden in een rechtstreeks duel met de andere koploper HKV/Ons Eibernest F1 op 10 maart om 12:00 uur in Den Haag. Winst (alleen kampioen) of gelijkspel (samen kampioen) is voldoende.

 

De CTZ wenst jullie extra veel succes! Natuurlijk ook de andere ploegen succes in de laatste wedstrijd(en) als afsluiting van de zaalcompetitie.