Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

18 december 2019

Reacties:

0
 december 18, 2019
 0
Categorie: Clubblad

En zo zijn de laatste wedstrijden van dit jaar al weer gespeeld. En als ik voor mezelf mag spreken dan is ook 2019 weer voorbij gevlogen. Zoals elk jaar waren er op sportief vlak weer hoogtepunten en teleurstellingen te verwerken maar dat is ook de essentie van een korfbalvereniging. Als we van beide maar leren (en daarvan vooral proberen weer sterker te worden) en plezier houden onderweg is het in mijn ogen prima.

Zoals ook tijdens de ALV aangegeven bruist onze vereniging naast het korfbal op vele vlakken. We zijn en blijven financieel gezond, we groeien in aantal leden, we hebben een nieuwe tak opgericht met combifit, we hebben gezelligheid met de feesten en thema avonden, de afsluiting van het vorige seizoen was weer een groot succes, we betrekken ouders met ouder-kind korfbal, de CTZ is weer op oorlogssterkte, Sinterklaas was er weer voor de jongste leden, de avondvierdaagse was weer perfect georganiseerd, de gymlessen zijn op scholen gegeven, het kamp was een geweldig succes, de Lageloop kende weer nieuwe winnaars, het schoolkorfbal bracht weer nieuwe leden en de vuurwerkshow van Kaboom was een knaller (en er zijn nog veel meer activiteiten die ik nu niet genoemd heb). Laten we hopen dat 2020 ons net zo veel prestaties, plezier, sportiviteit en gezelligheid gaat brengen.

Vanuit het bestuur zal de focus volgend jaar vooral liggen op de verduurzaming van de vereniging en de kantine en het programma ‘IJsselvleugels’ om op termijn (uiterlijk 2025) weer op eerste klasse niveau te spelen. Rest mij nog om iedereen een gezellige kerst te wensen en een gelukkig, gezond en sportief 2020! Ik hoop dat we met elkaar het glas kunnen heffen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 11 januari!

Namens het bestuur Anita, Arie, Hans en André

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *