Korfbalvereniging IJsselvogels introduceert: de Vrolijke Vogels

Vind je het ook zo stom dat je moet wachten tot je groter bent om te mogen sporten??!!

Bij IJsselvogels mag je al meedoen met de ‘Vrolijke Vogels’ als je drie jaar bent!

Wat dan?
We doen allerlei leuke spelletjes; spelletjes met de bal, renspelletjes, mikken, gooien, vangen en nog veel meer. Daar kan je een boel van leren. Het allerbelangrijkste vinden we dat je het leuk vindt en dat je het aan het einde van de training super jammer vindt dat je nu weer een hele week moet wachten voor je weer naar de ‘Vrolijke Vogels’ kan.

Voor wie dan?
Ben je tussen de drie en zes jaar? Dan mag je meedoen. Het maakt niet uit of je al kan vangen en gooien of nog nooit met een bal gespeeld hebt of dat je heel hard kan rennen of niet. Dat leer je vanzelf!

Wanneer dan?
Vanaf zaterdag 5 september start bij korfbalvereniging IJsselvogels de ‘Vrolijke Vogels’. Elke zaterdag om 10.30 tot 11.15 uur staan de trainers en trainsters van de ‘Vrolijke Vogels’ klaar op het veld van IJsselvogels om er weer een geweldig uur van te maken. In de zaalperiode trainen we in sporthal ‘De Zuidplas’ van 09.50 tot 10.40 uur.

Wat moet ik aan mijn ouders vertellen?
Je mag 2 keer op proef komen trainen. Als je het net zo leuk vindt als wij, kan je lid worden voor € 7,50 per kwartaal. Dan mag je het hele jaar komen sporten. Bovendien ontvang je dan je eigen ‘Vrolijke Vogels-shirt’. Als jij aan het sporten bent, kunnen je ouders een kopje koffie of thee drinken in de kantine, terwijl ze kunnen zien wat jij allemaal voor nieuwe leuke dingen doet. Als ze nog meer willen weten kunnen ze hun vragen stellen via vrolijkevogels@ijsselvogels.nl.

Kom je ook? Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard ook welkom. Hoe meer vogels, hoe meer vreugd!