Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

"Laatste" officiele trainingsweek, teams en hitte

22 juni 2020

Reacties:

0
 juni 22, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Laatste trainingsweek (?)
Deze week (22 juni tm 27 juni) is de laatste officiele trainingsweek van het seizoen. Na deze week is er dinsdag 30 juni nog een clinic verzorgd door Fleur Hoek en Thomas Reijgersberg voor de A, B, C en 1/2. In de week van 30 juni zijn er verder GEEN TRAININGEN. Vanaf dinsdag 7 juli is het de bedoeling dat er vrijblijvende zomertrainingen komen voor alle jeugd en senioren teams. Dit staat in principe los van de teams en zijn meer gemixte trainingen waar spel voorop staat. Jullie zullen volgende week de tijden hiervoor doorkrijgen. Dit wordt verzorgd door het IJsselvleugels project samen met roulerende trainers en staat verder los van de CTZ. De team trainingen starten vanaf 2e helft augustus weer, de exacte data en tijden worden uiterlijk 1e helft augustus bekend gemaakt.

Indelen teams
Een aantal jeugdteams moeten nog bekend gemaakt worden. De laatste puntjes op de i worden hiervoor gezet. Het gaat om de D, E en B2/B3. Alle andere teams zijn bekend. Voor de D en E zullen we uiterlijk as zaterdag het bekend maken en zullen we ook een inloopuur verzorgen zodat vragen van ouders/kinderen te stellen zijn. Voor de B2/B3 zal het as donderdag bekend worden gemaakt. Begin juli zullen we een overzcht maken van alle spelers en trainers per team.

Hitte deze week
Het is warm deze week. Zorg ervoor dat iedereen drinken bij zich heeft. We hebben de trainers gevraagd minimaal elke 15 minuten een drinkpauze te geven. Normaal zouden we een emmer neerzetten met bekertjes maar met de Corona maatregelen kan dit momenteel niet. KORTOM NEEM DRINKEN MEE! Bijvullen kan bij de WC zolang we dit maar om en om doen. Afhankelijk van de omstandigheden/hitte wordt de training afgelast of vroegtijdig beeindigd.

 

Succes allemaal!

CTZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *