Hallo allemaal!

De avondvierdaagse Moordrecht komt er weer bijna aan! We lopen een leuk stuk door Moordrecht achter onze nieuwe vlag aan en zingen de bekende liedjes. Elke dag krijg je iets te drinken en iets lekkers om op te eten tijdens de route. Uiteraard krijg je op de vrijdag je welverdiende medaille! Niet alleen de jeugd kan meelopen ook senioren en junioren. En kan je niet elke avond dan sluit je gewoon de avonden aan dat je wel kan! 

Wanneer is de avondvierdaagse?
De avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 27 juni t/m vrijdag 30 juni. We vertrekken elke dag om 19:00 vanaf de Brede school het Turfhuis. Dit is ook de locatie waar we zullen finishen. Voor iedereen die meegaat met het IJsselvogels kamp zal er vrijdagavond op de kamplocatie gewandeld worden.

Waar kan ik me inschrijven?
Je kunt je tot maandag 19 juni inschrijven via de mail (avondvierdaagse@ijsselvogels.nl) door onderstaande vragen te beantwoorden.

Kosten
Het inschrijfgeld voor de organisatie van de Avondvierdaagse is €3,- per deelnemer. Dit bedrag moet uiterlijk zaterdag 24 juni contant aan Lotte/Sanne/Annelie/Angela gegeven zijn (of in een envelop met je naam erop door de bus op Zwanendreef 1). Er zal worden gezorgd voor wat te drinken en iets lekkers langs de route.

Begeleiding
Per twee kinderen jonger dan 8 jaar willen wij een volwassen begeleider mee laten lopen. Willen jullie op het formulier aangeven wie er met jullie mee komt lopen?
Papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s en vrienden etc zijn natuurlijk ook bij de oudere kinderen welkom om gezellig mee te wandelen! En als trainer/coach mag je zeker meelopen of je team aanmoedigen langs de route.

Kleding
Om ons te herkennen zouden we het leuk vinden als we allemaal in IJsselvogels dan wel rood/witte kleding lopen.

We hopen veel van jullie te zien aan de start op 27 juni!

Groetjes,
Annelie Radder, Lotte Rijkaart van Cappellen, Angela van Hees en Sanne van Eijk

Mail: avondvierdaagse@ijsselvogels.nl
Telefoonnummer (voor calamiteiten): 0613904970 (Lotte) – 0615372399 (Sanne)

Schrijf je in door onderstaande vragen te beantwoorden:
Naam: ………….
Leeftijd: ………….
Team: ………….
Telefoonnummer ouder(s): ………….
Voor kinderen onder de 8: Wie loopt er mee? ………….