Lootjes IJsselvogels wie o wie wil dit 1x overnemen?

A.s. Zaterdag  zijn  IJsselvogels D1 en D2 “Team van de Week” bij de wedstrijd KCC 1 – Blauw Wit 1 in de Korfballeague en Benjamin mag mee oplopen. Het lijkt mij dan ook erg leuk om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn maar …… dan kan ik niet de verloting bij het 1e doen …….! Soms moet je wel eens keuzes maken …… Daarom mijn vraag aan jullie …… zou iemand a.s. zaterdag voor één keer het verkopen van de lootjes over willen nemen? De wedstrijd van het 1e begint om 18.45 uur. Mocht je het willen doen dan moet je om uiterlijk 18.00 uur aanwezig zijn, zo gauw de wedstrijd is begonnen trek je de nummers uit de verkochte loten, Marco Slob heeft dan een lijst klaar liggen in het regiehokje met alle prijzen waar je de nummers achter zet en dat is het. Lijkt veel, valt reuze mee. Ik hoop dat het lukt want ik zou het leuk vinden om met Benjamin mee te gaan.

Groeten,
Wim.

P.S. aanmelden kan via s.slingerland@planet.nl of 0182-375756.