lootje

Lootjesverkoop!

Voor aanvang van de thuiswedstrijden van IJsselvogels 1 worden er altijd lootjes verkocht waarbij mooie en vooral lekkere prijzen zijn te winnen zoals o.a. een overheerlijke slagroomtaart van bakker Johan. Deze lootjes zijn boven bij de ingang op de tribune te koop.

De opbrengst van deze verloting komt in zijn geheel ten goede aan de jeugdcommissie die hiervan weer allerlei activiteiten kan organiseren zoals de spelletjesmiddagen, schietcompetitie, Lageloop, limonadedisco etc.

Wat kosten de lootjes:
1 lootje kost € 0,50
5 lootjes kosten € 2,00
13 lootjes kosten € 5,00

Doordat de uitwedstrijden van mijn kinderen Cécile en Benjamin vaak gelijktijdig zijn met de thuiswedstrijden van IJsselvogels 1 zoek ik plaatsvervangers die dit een aantal keren van mij over willen nemen. Op mijn vorige oproep in de nieuwsbrief van 2 weken geleden heb ik alleen een reactie van Patrick v.d. Ham ontvangen (dank je wel Patrick!). Verder bleef het helaas angstig stil maar daar raak je na 55 jaar IJsselvogels wel aan gewend ondanks het motto  “IJsselvogels ben je met elkaar”.

Zaterdag 1 dec. (aanvang 16.40 uur) neemt Patrick de honneurs waar.

Voor zaterdag 8 dec. (aanvang 15.40 uur) heb ik helaas nog niemand, wie voelt zich geroepen???

Zaterdag 19 jan. (aanvang 16.40 uur) neemt Patrick de honneurs waar.

Zaterdag 9 maart (aanvang 17.30 uur) neemt Patrick de honneurs waar.

Voor zaterdag 16 maart (aanvang 14.35 uur) heb ik nog niemand, wie voelt zich geroepen???

Mocht iemand het een keer van Patrick willen overnemen dan kan dat uiteraard (met toestemming van Patrick uiteraard, misschien vindt hij het wel zo leuk …..)

Wim Slingerland,
0182-375756 of
s.slingerland@planet.nl