Meer over onze nieuwe hoofdsponsor Weerslag.

Weerslag.nl is sinds dit seizoen samen met  DHRVC Uitvaartverzorging ook hoofdsponsor van IJsselvogels. Om jullie inzicht te geven wat Weerslag.nl precies doet, kunnen jullie hieronder een interview met Stefan Rijkaart van Cappellen (mede-eigenaar Weerslag.nl) lezen. Stefan legt uit wat Weerslag.nl doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat Weerslag doet?

Weerslag is ons nieuwe weerkindje voor Nederland. We zijn een meteobedrijf dat websites met actueel weer biedt in heel Europa. Met name in Duitsland, Polen, Italie en Frankrijk zitten onze grotere gebruikersgroepen, maar ook landen als Saudi-Arabië bekijken onze actuele beelden. Aangaande Nederland zijn we in 2006 met buienradar gestart, dat hebben we in 2011 verkocht aan RTL Nederland. In 2014 hebben we besloten toch weer opnieuw in Nederland met een weerwebsite te starten, omdat we vinden dat er op actueel weer de afgelopen 4 jaar weinig is veranderd.

Wat onderscheidt Weerslag.nl van haar concurrenten?

Een heel sterke passie een goed product te willen leveren. We bieden onze radarbeelden ook niet als een postzegeltje aan maar in breedbeeld. En sinds september bieden we ook de radarbeelden in een vloeiende beweging aan via http://animatie.weerslag.nl Kortom passie voor weer, innoveren en de meest actuele zijn. Uiteraard gaat dat niet altijd goed, vandaar ook onze slogan: “Elke dag beter weer!”

Welke relatie heeft Weerslag.nl met IJsselvogels?

Vier leden bij IJsselvogels aan de korfbal en een warm hart voor korfbal in het algemeen vanwege het gemengde sociale karakter van de sport korfbal.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

Een vereniging als IJsselvogels verbindt mensen, verbindt een dorp. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar helpen, omgaan met elkaar, plezier hebben, vreugde en verdriet delen. Daarvoor zijn faciliteiten nodig die inspanning en geld kosten. De een doet dat door fysiek iets te doen voor een vereniging en de ander doet dat in de vorm van sponsoring.

MASTER_sponsors_600x195_0000s_0094_weerslag