MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht
Onlangs is SIG-EMEA sponsor geworden van IJsselvogels. Wij hebben als PR-commissie een aantal vragen aan SIG-EMEA gesteld. Op deze manier kunnen jullie onze nieuwe sponsor beter leren kennen. Hieronder kunnen jullie de vragen en antwoorden lezen.

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “SIG-EMEA CV” doet? (b.v. marktsegment / grootte van bedrijf / bedrijfsgegevens / bedrijfsomschrijving e.d.) 

SIG-EMEA levert beveiligingsoplossingen zoals toegang, inbraak, camera en intercom systemen aan bedrijven zowel binnen als buiten Nederland. SIG staat voor Security Integrators Group en we zijn actief in het EMEA gebied, wat staat voor Europe, Middle-East en Africa. We bedienen zowel kleinere nationale klanten als grote multinationals. Naast het leveren van fysieke beveiligingsinstallaties leveren we ook diensten zoals consultancy, screening, project management en service management.

Wat onderscheidt “SIG-EMEA CV” van haar concurrenten?

SIG-EMEA onderscheid zich van haar concurrenten door het kunnen bieden van zowel management diensten alsmede fysieke installaties in de security industrie, waar we een single point of contact en een one stop shop principe waarborgen.

Welke relatie heeft “SIG-EMEA CV” met IJsselvogels?

Vanuit 1 van onze klanten: Primark, zijn we in Nederland in contact gekomen met Marco Slob van Dalkia, welke ons veel enthousiasme vertelde over zijn club: IJsselvogels.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

SIG-EMEA vindt het belangrijk om clubs, goede doelen etc. te sponsoren om een steentje bij te dragen aan het promoten van sport, gezondheid en welzijn