MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht

Holland Kaascentrum is sinds dit seizoen ook bordsponsor van IJsselvogels. Om jullie inzicht te geven wat Holland Kaascentrum precies doet, kunnen jullie hieronder een interview met Marco Voshol lezen. Marco legt uit wat Holland Kaascentrum doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

 

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Holland Kaascentrum” doet? (b.v. marktsegment / grootte van bedrijf / bedrijfsgegevens / bedrijfsomschrijving e.d.)

Bij Holland Kaascentrum koop je de lekkerste kaas, kwaliteit vers van het mes. Je vindt ons door het hele land op markten en standplaatsen. Zelf sta ik op de markt in Puttershoek, Heinenoord en Rotterdam. En natuurlijk iedere dinsdag in Moordrecht aan de Kerklaan.

 

Wat onderscheidt “Holland Kaascentrum” van haar concurrenten?

Vers van het mes is het credo, inmiddels al 40 jaar. Holland Kaascentrum onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment aan kwaltiteitskazen uit eigen opleg. Bij mij betaal je een eerlijke prijs voor een royaal assortiment Hollandse kaas, boerenkaas en buitenlandse kaas. Zowel voor de consument als producent. Ook kun je tegenwoordig bij mij terecht voor biologische en vegetarische kaas.

 

Welke relatie heeft “Holland Kaascentrum” met IJsselvogels?

Zelf opgegroeid in Moordrecht ken ik IJsselvogels al vanaf mijn basisschooljaren. Alhoewel ik zelf niet zo sportief ben aangelegd voel ik mij betrokken bij de club door de enthousiaste verhalen van vrienden en kennissen.

 

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

IJsselvogels is een club die betrokken is bij en leeft in ons dorp. Het is fijn om door sponsoring deel uit te mogen maken van zo’n club.

 

Zoals u misschien begrijpt is IJsselvogels net een onderneming. Heeft u nog tips of opmerkingen?

Prestatiegericht zijn is in het zakelijk leven én in de sport van groot belang, misschien wel van levensbelang. Maar nog belangrijker is het om plezier te hebben in wat je doet, wat je presteert.

Voshol,-Marco,-reclamebord-2900---795-cm-(1)