MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht

KaBoom Vuurwerk is een winddoeksponsor van IJsselvogels. Het winddoek van KaBoom Vuurwerk is te vinden achter de velden. Om jullie inzicht te geven wat KaBoom Vuurwerk precies doet, kunnen jullie hieronder een interview met Pieter Blonk en Erik Bennink (Eigenaren KaBoom Vuurwerk) lezen. Pieter legt uit wat KaBoom Vuurwerk doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “KaBoom Vuurwerk” doet?
KaBoom Vuurwerk verkoopt in de laatste drie dagen van het jaar. (29, 30 en 31 december) consumentenvuurwerk. Het bedrijf is opgericht uit een hobby en passie voor vuurwerk.

Wat onderscheidt “KaBoom Vuurwerk” van haar concurrenten?
Het vuurwerk wat wij verkopen is allemaal voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat ons vuurwerk voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarbij heeft het personeel van KaBoom allemaal een cursus gevolgd waardoor zij goed advies kunnen geven omtrent veiligheid met het afsteken en juist gebruik van vuurwerk.

KaBoom Vuurwerk wil zich tevens onderscheiden door meer te zijn dan alleen een uitgifte punt van besteld vuurwerk. Geen kille/lege loods en alleen toonbank verkoop. KaBoom staat voor goed advies, een warm ontvangst, een praatje en gezelligheid met wat warms te drinken en een oliebol. Vuurwerk kopen moet tenslotte een feestje zijn.

Welke relatie heeft “KaBoom Vuurwerk” met IJsselvogels?
Erik is oud-lid van de vereniging. Hij heeft 14 jaar bij IJsselvogels gespeeld. Pieter speelt al 25 jaar voor IJsselvogels en is op dit moment nog spelend lid.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?
Ten eerste dragen wij IJsselvogels een warm hart toe. Een vereniging als IJsselvogels is erg belangrijk voor een dorp als Moordrecht en Gouderak. Er wordt binnen de vereniging veel gedaan om jeugd, tieners en volwassenen uit het dorp te laten bewegen en hier vooral plezier in te hebben. Dit kan IJsselvogels alleen als zij ook financieel gezond kunnen blijven. Hier helpen wij dan ook graag aan mee.

MASTER_sponsors_600x195_0000s_0096_kaboom