MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht

Krabbendam Kadoverpakking is al een aantal jaar sponsor van IJsselvogels. Sinds eind vorig seizoen sponsoren zij ook via een winddoek welke te zien is achter de velden van De Verlenging. Hieronder lezen jullie wat Krabbendam Kadoverpakking doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

 

Krabbendam Kadoverpakking is een groothandel in kadoverpakkingen en heeft meer dan 7000 artikelen online staan. Wij zijn in de Nederlands markt een van de grootste aanbieders van kadoverpakkingen; kadodozen , kadotasjes , kadolinten enz.
Ook kunnen wij uw kadoverpakking personaliseren met uw logo of eigen design.

Nu december aan is gebroken hebben wij een groot assortiment aan kerstverpakkingen, neem eens een kijkje op onze site en laat u verrassen naar de mogelijkheden.
Een onderdeel van ons bedrijf zijn onze grote strikken wij zijn daar Nederlands grootste aanbieders van, het is een echt Nederlands product waarvan wij een groot gedeelte zelf maken. Als u een reclame of tv programma voorbij ziet komen met een grote strik, dan is het 9 van de 10 keer onze strik.
Wij zijn gevestigd aan de Veenweg in Moordrecht, waar wij een showroom hebben waar u een aantal kadoverpakkingen kunt komen bekijken, ook kunt u uw bestelling komen afhalen die u online heeft besteld. Wij werken op dit moment met 4 mensen en staan van maandag tot vrijdag voor u klaar. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door een groot assortiment; als Krabbendam het niet heeft vergeet het dan maar!
Wij sponsoren diverse verenigingen in Moordrecht met als doel maatschappelijk betrokken te zijn. Verenigingen waar kinderen kunnen sporten en plezier hebben in de sport waar zij goed in zijn. Korfbalvereniging “De IJsselvogels” heeft daarbij een belangrijk rol binnen Moordrecht en we steunen dat dan ook graag met op dit moment shirtsponsoring en de veldaanpassingen die dit jaar zijn gedaan.

Wij wensen alle betrokken mensen bij de korfbalvereniging “De IJsselvogels” prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Het team van Krabbendam Kadoverpakking

MASTER_sponsors_600x195_0000s_0069_krabbendam