MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht

Suzanne Flowers is sinds dit seizoen ook bordsponsor van IJsselvogels. Om jullie inzicht te geven wat Suzanne Flowers precies doet, kunnen jullie hieronder een interview met Suzanne Dijkstra lezen. Suzanne legt uit wat Suzanne Flowers doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

 

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Suzanne Flowers” doet? (b.v. marktsegment / grootte van bedrijf / bedrijfsgegevens / bedrijfsomschrijving e.d.)

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Suzanne Dijkstra en run Suzanne Flowers dit is een eenmanszaak dat vanuit huis werkt. Ik ben geen gewone bloemist, want ik maak alleen bloemwerk op bestelling. Ik heb geen voorraad ,want kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Dat wil zeggen u besteld en ik haal ’s ochtends bloemen vers van de veiling en staat ’s middags als boeket of bloemstuk bij u thuis. We kunnen van alles voor u maken. Natuurlijk boeketten, maar ook bruidsbloemwerken bloemstukken of rouwbloemwerk. Mijn beste eigenschappen zijn creativiteit en flexibiliteit. En goed luisteren wat mensen graag willen is altijd handig voor persoonlijk en bijzonder bloemwerk. Voor meer informatie bekijk ook mijn website www.suzanneflowers.nl of bel 06 12630008. Facebook kan natuurlijk ook www.facebook.com/suzanneflowers1. Daar zet ik al het bloemwerk op wat ik zoal maak.

 

Wat onderscheidt “Suzanne Flowers” van haar concurrenten?

– Elke bestelling verse bloemen.

– Maakt allerlei bloemwerk het kan niet gek genoeg zijn. (Bloemstukken, Bruidsbloemwerk, Doopstukjes, Rouwbloemwerk, Boeketten

– En gratis bezorgen in Moordrecht.

– We gaan ook workshops geven.

– En met kerst hebben we ook al genoeg ideeën voor mooie kerststukken.

 

Welke relatie heeft “Suzanne Flowers” met IJsselvogels?

Er zitten meerdere vrienden en familie leden bij jullie op de korfbal. Zo doende dat ik dan deze club wel wil sponsoren.

 

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

In een dorp zal je elkaar moeten steunen om van alles voor elkaar te krijgen. Vandaar dat ik jullie heb uitgekozen. Het is een mooie sport, zowel voor mannen en vrouwen. Met elkaar komen we er wel.

 

MASTER_sponsors_600x195_0000s_0105_suzanne_flowers