Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

6 oktober 2019

Reacties:

0
 oktober 6, 2019
 0

Hallo allemaal,

Vanaf volgende week worden er nieuwe bar schema`s opgenomen op de site van IJsselvogels voor de dinsdagen en donderdagen. Dit naar aanleiding van  het gesprek van afgelopen donderdag. De nieuwe bar schema’s houden in dat we met meer personen bardienst hebben op een avond in plaats van dat je alleen staat. Zo willen we er voor zorgen dat vanaf de opening van de bar tot sluit iemand aanwezig is om je te helpen.

De nieuwe schema`s houden wel in dat we dus vaker achter de bar moeten staan dan voorheen het geval was, we probeerde altijd te zorgen dat je maximaal 1x per seizoen bardienst had, echter nu zal het gaan betekenen dat het minimaal 2x wordt. Dit is vervelend maar helaas, zolang we nog geen vaste barmensen hebben voor de dinsdag en donderdag, zien wij geen andere mogelijkheid.

Ruilen is uiteraard geen probleem, echter moet dit wel worden doorgegeven, zodat we altijd op de hoogte zijn van wie er wanneer bardienst heeft.

De mails die automatisch vanuit het systeem komen zullen worden aangepast naar de huidige situatie. En we zullen nog wat dingen doorvoeren, hierover later meer.

Mochten jullie bardienst hebben zorg er dan voor dat ALLES wordt aangeslagen op de kassa, onze inkoop houdt rekeningen met de daadwerkelijk verkochte producten, dus door het goed aanslaan van alle producten kunnen wij ervoor zorgen dat alles altijd op voorraad is.

Mochten jullie nog vragen en of opmerkingen hebben omtrent het nieuwe barschema beleid spreek dan een van ons aan of stuur een mail naar bar@ijsselvogels.nl

groetjes de barcommissie

Ruud, Miranda, Saskia, Loes, Henk-Jan, Lizanne, Wilco en Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *