6 oktober was het zover. Ik (Kirsten) gaf een gasttraining aan zowel de G’s, als de C1. Dit deed ik, omdat ik het leuk vind en een klein beetje moest voor school. Voor mijn studie SPH heb ik een plan geschreven, om de integratie van de G’s nog verder te verbeteren. Naar mijn mening kennen steeds meer mensen binnen de vereniging de G’s. Alleen bij de jeugd is dit soms wat lastig. Daarom gaf ik een training voor zowel de C1 als G’s.

Voor alle betrokkenen een beetje spannend, want zou het goed gaan? Wat moeten we doen? En vindt iedereen het leuk? Tijd om gewoon te beginnen!

DSC_4434

We begonnen met de warming-up. Iedereen stond op een rij en we gingen huppelen, sprinten, zijwaarts en achteruit lopen. De C1 stond wel even te kijken, want zij werden er toch echt uitgerend!

Het was tijd om vijf teams te maken. Elk team bestond uit 2 of 3 mensen van de G’s en 1 of 2 mensen van de C1. Om echt goed warm te worden, deden we estafette met de bal. Daarna gaven we in een rijtje de bal, waarbij de achterste naar voren ging. Dit was in het begin best lastig! Maar toen we het doorhadden, gingen we als een trein!

DSC_4455

DSC_4468

Tijd om de palen er bij te pakken. Schieten vanaf 4 meter voor de korf, schieten vanaf 4 meter achter de korf, doorloopballen, stippen en zelfs een in uit. De goals vlogen om mijn oren. En af en toe konden de G’s goed bij de C1 afkijken. We zagen dat we moesten nawijzen en oh ja een doorloopbal is onderhands! Ook deden we pionnenroof. Alle pionen lagen in het midden en als we scoorde mochten we er één pakken. De teams waren aan elkaar gewaagd. Alle teams wonnen wel een keer!

DSC_4480

DSC_4505

 

We deden ook nog even een wedstrijdje, zoals die in de E en de F gespeeld worden. Dit was best lastig! Ik vond het erg leuk om te zien dat de C’s probeerden te helpen als we het moeilijk vonden. Even een hand geven en samen vrijlopen of naar de goed korf rennen!

DSC_4576

DSC_4588

Het laatste spel was afschieten. Een hele lange rij, met zoveel mensen!

DSC_4590

Tot slot zijn we nog met z’n alle op de foto geweest!

DSC_4662

Iedereen bedankt! Voor mij was het erg leuk! Jullie hebben je best gedaan, weer veel geleerd en volgens mij was het best wel leuk!