Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

9 juni 2019

Reacties:

0
 juni 9, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Katja heeft een tijdje terug aangegeven dat ze vanwege haar nieuwe baan vanaf juni niet meer de aandacht en tijd kon steken in de CTZ die nodig is. De CTZ is de commissie die zich met korfbal inhoudelijke vragen bezig houdt zoals teamindelingen, trainers, wedstrijden, etc.

Er is afgelopen weken druk gezocht naar een nieuwe voorzitter van de CTZ (en naar extra versterking van de CTZ) hetgeen niet makkelijk was. De nieuwe voorzitter CTZ zal Stefan Rijkaart van Cappellen worden. De meeste mensen kennen Stefan als trouwe sponsor, scheidsrechter, recreant, enthousiast lid, ouder, vrijwilliger, soms trainer… kortom als een hoop. En voor diegene die hem nog niet kennen zullen jullie hem ongetwijfeld leren kennen.

Zijn rol als voorzitter is vooral de taken binnen de CTZ uitzetten en overzicht houden, oftewel meer sturend dan inhoudelijk.

Naast Stefan zijn er nog vele nieuwe gezichten die toe hebben gezegd een inhoudelijke rol op te pakken binnen de CTZ taken. Geweldig nieuws is dat. We zullen komende tijd een overzicht geven van wie en wat.

Katja bedanken we voor de afgelopen periode als CTZ voorzitster. We zullen haar en andere mensen die stoppen uiteraard nog passend verder bedanken. We wensen Stefan in de rol als voorzitter succes en hopen en rekenen op jullie als vereniging om de CTZ hier bij te helpen. We zijn een vereniging die staat en valt met de inzet van ons allemaal!

Namens het bestuur

Hans Klijn

 

Foto van Stefan (rechts mocht dat niet duidelijk zijn :-)):

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *