Nieuws van de PRC

Hoofdsponsor Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen verlengd overeenkomst met KV IJsselvogels 1 met 3 jaar!

Wij zijn dankbaar dat wij mogen mededelen dat Frans Vink van Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen de huidige overeenkomst met 3 jaar heeft verlengd. Tijdens het laatste weekend van de oefenperiode heeft de ondertekening plaats gevonden [foto] waarbij Frans Vink mooie woorden heeft gesproken en selectie van IJsselvogels succes wenst in de competitie!

Wij, als vereniging, zijn blij en ook trots om Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen op ons shirt te mogen dragen voor de aankomende 3 jaar.


Transportbedrijf Arie Verwoerd en Schilderbedrijf Admiraal verbinden zich met de selectie van IJsselvogels

Nog meer mooi nieuws voor de selectie van IJsselvogels, Arie Verwoerd van het gelijknamige internationaal Transbedrijf A. Verwoerd en Eddy Admiraal van Schilderbedrijf Admiraal hebben de gehele selectie van nieuwe tassen voorzien en dit leverde een prachtige plaatje op [foto]. Wij danken beide heren voor hun inbreng en zichtbare vernieuwing van de sponsortas waarin echt alles meegenomen kan worden 

Mixed Colors

Na ruim 2 jaar waarbij Corona de boven toon voorde en alles een beetje stil kwam te staan binnen de vereniging, kunnen wij gelukkig weer vooruit kijken en Miranda Soet van Mixed Colors is een enthousiaste nieuwe bordsponsor en het nieuwe sponsorbord staat op een zeer mooie plekje langs het veld [foto]. Miranda, dankjewel dat je aan onze mooie club dacht en wij zijn dan ook bijzonder blij dat er een nieuwe sponsor zich heeft verbonden met KV IJsselvogels.