Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

13 januari 2021

Reacties:

0
 januari 13, 2021
 0
Categorie: Clubblad

Bijna mogen we zeggen dat we het nieuwe terras bij elkaar hebben gespaard. En we moeten nog 40 vierkante meter! Vele sponsoren en leden hebben al meegebouwd. Nu we nog een eindsprint moeten maken voor de laatste 40 vierkante meter willen we een paar suggesties geven om geld te verzamelen voor een vierkante meter. Je hoeft uiteraard niet alleen zelf een vierkante meter te kopen, dit kan je ook samen doen met je Team, Familie, Vrienden en Collega’s. Stuur een tikkie naar je teamgenoten en koop een m2!  Uiteindelijk gaan we allemaal van dit nieuwe terras gebruik maken en genieten in de zon!

We hebben vorige week akkoord gekregen vanuit het bestuur om te mogen bouwen en de start staat gepland op 1 maart, maar wat zou het gaaf zijn als alle vierkante meters verkocht zijn voordat de bouw gaat beginnen op 1 maart. Dit houd in dat we dan misschien (als de situatie het toe laat) vanaf het veld seizoen gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe terras.

We hopen dan iedereen te kunnen ontmoeten op het nieuwe terras, jij bouwt toch zeker mee!! Schrijf jezelf in of doe het samen met je team!

https://www.ijsselvogels.nl/bouw-mee-aan-een-nieuw-terras/

Wil je met je bedrijf sponsoren? Dat kan, er zijn verschillende mogelijkheden.
Bel of mail dan Marco Slob: 06-31671490 of marco.slob@veolia.com

Groetjes,
Uw bouwteam: Bart van Grieken / Frans Vink & aanspreekpunt: Marco Slob en Anita Vink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *