Op zaterdag 25 april wisten zowel E1 als E2 zich tot kampioen te kronen, beiden in de hoogste klasse van de E-jeugd. Een prestatie om trots op te zijn, die met het oog op de komende jaren ook nog eens veel perspectief biedt voor deze lichting.

In poule E1A won E1 met 22-8 van KOAG E1, waardoor het met nog twee wedstrijden te gaan niet meer in te halen is door concurrenten KCC E1 en Nieuwerkerk E1. Na de wedstrijd dus taart, diploma’s en medailles voor Lisa Vink, Anne Leyen Heeneman, Tim Plooster, Joran van de Velde en Sander van der Wal die onder leiding van coach Kirsten Plooster tot deze prestatie zijn gekomen in hun laatste jaar in de E-jeugd. Volgend jaar de stap naar de achttallen in de D-jeugd!

In poule E1B won E2 zijn vijfde wedstrijd op rij en werd er (ook) met 22-8 gewonnen van Korbis E1. Hierdoor is E2 de onbedreigde kampioen geworden in deze poule en konden er na de wedstrijd, net als in het najaar, kampioensdiploma’s, medailles en taart naar Jesca van Grieken, Dominique van Hees, Willem ten Hove en Benjamin Slingerland, die als eerstejaars E’tjes duidelijk van zich hebben laten horen op het hoogste niveau. Dit alles onder de bezielende leiding van André van Grieken en met de sturing en training van Wim Slingerland.

De CTZ feliciteert jullie nogmaals gefeliciteerd met deze geweldige prestaties!

Matthijs Alderliesten

E1 (1)
E1 (2)
E1 (3)
E1 (4)

E2 (1)
E2 (2)

E2 (3)
E2 (4)