Oproep van Quinty | D1

Ik ben Quinty Kalmeijer, speelster van de D1, en dit schooljaar kinderburgemeester van de gemeente Zuidplas. Ieder jaar mag de kinderburgemeester met de kindergemeenteraad (waar ook Lienke Capelle, speelster van C3, in vertegenwoordigd is) een idee uitwerken. Dit schooljaar hebben wij gekozen voor de organisatie van een sponsorloop voor KWF Kankerbestrijding.

De sponsorloop wordt gehouden op woensdagmiddag 18 april van 15.00 tot 16.30 uur bij Voetbalvereniging Nieuwerkerk aan den IJssel. Burgemeester Kats van Zuidplas verricht de opening.

Wij zoeken natuurlijk zo veel mogelijk kinderen die meedoen met de sponsorloop. Formulieren om je te laten sponsoren worden verspreid via de basisscholen in Moordrecht en zijn ook bij mij af te halen.

Behalve de sponsorloop is er ook een springkussen, staan er kraampjes, is er een DJ en is er van alles voor kinderen te doen.

Ook zoeken wij sponsoren om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. In ruil voor een donatie mag de sponsor een vlag of banner op het terrein neerzetten. De vlag of banner haal ik op en breng ik na de actie weer terug.

Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom. Via onderstaande actiewebsite is dit mogelijk:

https://acties.kwf.nl/kindergemeenteraadzuidplas?nieuw=0

DUS DOE LEKKER MEE MET DE SPONSORLOOP EN DRAAG JE STEENTJE BIJ VOOR KWF KANKERBESTRIJDING!

Zijn er vragen of wilt u onze actie sponsoren, neemt u dan contact op via quintykalmeijer@gmail.com

Groetjes,

Quinty Kalmeijer