midweek

Proficium trotse sponsor van het Midweek team!

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Proficium” doet?
De drijfveer van Proficium is om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor technische vraagstukken in de rail-, weg-, water- en energiesector. Onze focus is daarbij gericht op Asset Management. De kracht van onze 13 collega’s is dat we de ‘levenscyclus’ van assets met oog voor functie beschouwen.

Wat onderscheidt “Proficium” van haar concurrenten?
Proficium onderscheidt zich in de markt door constant vanuit de inhoud een probleem van de klant aan te pakken en op te lossen. Vanuit de inhoud kijken we naar alle overige aspecten binnen het project en het bedrijf, denk hierbij aan het proces en de aansturing.

Daarnaast is één van de kernwaardes dat Proficium een open source mentaliteit heeft. Dus alle kennis en kunde wordt besproken en overgedragen aan de klant. Dit om ons zelf misbaar te maken bij de klant.

Welke relatie heeft “Proficium” met IJsselvogels?
Proficium kent IJsselvogels reeds lange tijd via één van de directeuren Arjan Bakker,  Arjan traint mee met de recreanten.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?
Proficium draagt naar zijn medewerkers constant uit, dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé. Dat een gezonde levensstijl een belangrijk onderdeel van het (werkend) leven is. Om dit te ondersteunen, sponsoren wij IJsselvogels.

Foto: een deel van het midweekteam met helemaal rechtsboven Arjan Bakker van Proficium!