Rabo Club Support

KV IJsselvogels doet dit jaar weer mee met Rabo Club Support!

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

Doe mee met Rabo Club Support

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als rekeninghouder van de Rabobank beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport indien je Rabo rekeninghouder bent!

STEMMEN!

Stemmen kan van 5 t/m 27 september. Ga naar de app, klik op ‘Service’, scroll dan naar ‘Lidmaatschap’, wanneer je daar op klikt kom je bij het stemmen van de Rabo Clubsupport. Gebruik het filter ‘Moordrecht’ en je ziet ons vanzelf staan.

Word ook lid en stem mee!

Als coöperatieve bank hebben we geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. Word vandaag nog gratis lid en draag ook bij aan een mooiere wereld.

Ben je dit niet, dan kun je heel eenvoudig (gratis) via de app lid worden (ga naar ”Service, lidmaatschap). Kinderen kunnen ook lid worden!!

#RaboClubSupport #decooperatieveRabobank