Het is 7 jaar geleden dat er jaarlijks een Lageloop werd gelopen. Daarvoor was het ieder jaar in maart als we de zaal uit- en het veld opgingen. De winnaars wonnen dan een kaartje om de zaalfinale in sportpaleis AHOY te kunnen zien. De laatste jaren waren er bekers voor de winnaar en uiteraard een vaantje voor alle deelnemers. In het sponsorcontract met de Rabobank staat als tegenprestatie het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi en de Rabobank Lageloop. Vandaar dat we deze oude klassieker weer hebben gepoogd op te starten. Nu waren er zelfs 3 bekers te winnen in iedere categorie voor zowel de meisjes als de jongens.

Van mijn kant heb ik er, volgens mij, alles aan gedaan om de Rabobank Lageloop onder jullie aandacht te brengen door middel van diverse mailtjes. Met dit soort activiteiten mis je het clubblad wat iedereen kan lezen, nu ben je teveel afhankelijk of iemand het leest en ook doorgeeft.

Iedere start is moeilijk zal ik maar denken en ik zal er verder geen woorden aan vuil maken maar er konden weer aardig wat bekers mee naar huis omdat er in de meeste categorieën te weinig deelnemers(sters) waren, oei …… wat hebben jullie een kans laten liggen om een beker te winnen.

Wat kan de reden zijn geweest van deze “matige” opkomst. Vrijdagavond nog een zeskamp gehad die het nodige van iedereen vergde, de laatste activiteit van het seizoen terwijl zoiets beter ergens midden in het seizoen kan worden gepland als alle teams nog volop in training zijn. Misschien de meisjes en de jongens uit één categorie tegelijk laten lopen in plaats van meisjes en jongens apart. We gaan er over nadenken en kijken of we de Lageloop volgend jaar op een gunstiger tijdstip kunnen houden.

Wie hebben er allemaal WEL meegelopen:

Jongens B – 1 Jelle Reichard 12.50 min.

Meisjes B – 1 Janneke ten Hove 16.29 min.

Jongens C – 1 Casper v.d. Boomgaard 12.53 min. en 2 Sam Klijn 13.09 min.

Meisjes C – 1 Annelie Radder 15.34 min.

Jongens D – 1 Marijn v.d. Boomgaard 18.16 min.

Meisjes D – 1 Yana van Grieken 14.04 min., 2 Lieneke ten Hove 16.00 min. en 3 Cécile Slingerland 16.55 min.
Jongens E – 1 Tim Plooster 12.52 min., 2 Willem ten Hove 13.03 min., 3 Joran v.d. Velde 13.46 min., Benjamin Slingerland 14.08 min., Wesley Starreveld 15.14 min., Stijn v.d. Hoog 15.25 min., Tim Senden 17.52 min. en Storm Groenewegen 19.35 min,
Meisjes E – 1 Dominique van Hees 17.00 min., 2 Rosa de Zwart 18.22 min. en 3 Lisa Vink 21.05 min.

Alle wel aanwezige deelnemers bedankt voor jullie inzet, Edwin Plooster en Walter de Bruin voor het 2x meelopen, Jan de Jong en enkele ouders en leidsters voor het meefietsen en Matthijs Alderliesten voor het over bij aanwezig zijn van alle activiteiten!

Ik wens jullie allemaal een prettige vakantie en tot volgend seizoen,
Wim Slingerland.

 

Lageloop (9) Lageloop (8) Lageloop (7) Lageloop (6) Lageloop (5) Lageloop (4) Lageloop (3) Lageloop (2) Lageloop (1)