MASTER_sponsors_200x65px_RABOBANK

Rabobankschoolkorfbaltoernooi woensdag 28 september 2016.

Als het goed is staat het Rabobankschoolkorfbaltoernooi al vanaf februari in jullie agenda …. of ….. zijn jullie het per ongeluk vergeten op te schrijven? Kan gebeuren, geef niks, vanaf nu kan je je weer opgeven om te helpen het Rabobankschoolkorfbaltoernooi wederom tot een groot succes te maken. Waar hebben we nog mensen nodig?

Wedstrijdleiding – Lianne den Ouden, Andrea Vermeij (middag) en Ineke Reichard (avond)
Geluid – Hendrik Rijneveld
EHBO – Ton de Jong
Scheidsrechters – 10 op de middag (14.00-16.30 uur) en 15 op de avond (17.45-20.30 uur).
Trainers – Op dit moment is het aantal teams nog niet bekend. Op de basisscholen in Gouderak, de Bron (op maandag 12 september van 8.30 – 15.00 uur) en de Kranepoort (nog geen datum bekend) mogen we weer korfballes geven i.p.v. gymles. Groep 3 en 4 van de basisscholen in Moordrecht (195 kinderen in totaal) hebben in juni allemaal een keer korfballes gehad i.p.v. gymles. Alleen de kinderen die zich voor het toernooi hebben aangemeld komen nog een keer trainen op ons veld en dat geldt voor alle kinderen van groep 3 t/m groep 8. Ik heb ieder jaar ongeveer 90 trainersuren nodig (per 4-tal 1 trainer / per 8-tal 2 trainers).

Alle hulp is welkom, van standenlijsten bijhouden, stickers uitdelen, de kleedkamers in de gaten houden, achter de bar staan, kijken of er geen gekke dingen gebeuren op en rondom het veld enz. enz. maar het hardst natuurlijk scheidsrechters en trainers dus ……

Heb je zin en tijd om te helpen, even een mailtje naar Wim (s.slingerland@planet.nl).

Bedankt alvast, laten we er met zijn allen weer een groot feest van maken!
Wim Slingerland.