Recreantentrainingen in de zaal

De trainingen van de recreanten waren vorig jaar nog in de kleine zaal van de zuidplas, maar doordat we inmiddels met 20-25 man trainen is dat niet meer verantwoord. We hebben zaalruimte in Nieuwerkerk gevonden in de Parkzoomhal. Dit betekent wel dat we vanaf nu niet meer op woensdag trainen maar op de donderdag.

Vanaf donderdag 31 oktober trainen we derhalve in Nieuwerkerk in de Parkzoomhal (de hal naast het zwembad de Polderbad, dus niet de hal van CKV!). We verzamelen elke donderdag om 20.30 uur bij de Zuidplas en carpoolen dan met elkaar naar Nieuwerkerk.  Uiteraard kan je ook op eigen gelegenheid maar zorg dan wel dat je om 21.00 uur omgekleed klaar staat zodat we op tijd kunnen beginnen. Afwisselend trainen Suzan en Wim ons tot 22:00.

Kortom tot de eerste training donderdag 31 oktober!

 

P.S. oud speler of ouder van een kind die speelt en wil je ook eens korfballen? De recreanten is een gezellige maar ook fanatieke groep die bestaat uit oud-korfballers en mensen die het leuk vinden het spel te leren. Je kan altijd een paar keer meedoen om te zien of het je bevalt.