Doordat het eerder geplande Regiobankschoolkorfbaltoernooi van woensdag 28 september 2022 werd afgelast vanwege slechte weersomstandigheden is in samenspraak met alle basisscholen woensdag 31 mei a.s. als nieuwe datum gekozen.

Alle bassischolen uit Moordrecht, Gouderak en misschien Westergouwe hebben t/m vrijdag 12 mei de tijd om hun teams op te geven.

Er zijn voor deze dag weer heel veel vrijwilligers nodig die helpen om alle teams een keer te trainen voor ze aan ons korfbaltoernooi meedoen. Er moet gefloten worden zowel ’s middags als ’s avonds, er zijn mensen achter de bar nodig en wat dacht je van het secretariaat, het geluid. E.H.B.O. enz. enz.

Anne Slob-Rijneveld en Heidi Bos zijn de vaste dames voor het secretariaat maar helaas heeft Heidi deze middag cursus. Wie zou haar plaats van 14.00 – 16.30 uur willen innemen. Het gaat hier om de groepen 3 en 4 met deelname van ongeveer 15 teams.

Janco Tolhoek heeft inmiddels de voorkanten van het toernooiprogramma en de posters voor de scholen weer gemaakt waarvoor hartelijk dank!!

Iedereen die iets wil doen (fluiten, bar, etc.) kan zich al aanmelden bij:

Wim Slingerland,
s.slingerland@planet.nl of
06-43615184 of
0182-375756.