regiobank

Sponsor uitgelicht: Regiobank

1.        Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Regiobank en ACM Assurantiën en Hypotheken” doen?ACM Assurantiën en Hypotheken is een onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij ook een vestiging van RegioBank, de enige bank die nog in Moordrecht is gevestigd. RegioBank is een complete bank voor de hele familie.

We zijn een klein bedrijf met drie medewerkers: Arie Verhagen, Peter Heurter en Femke van der Wal. Door klein te blijven, lukt het ons goed onze klanten écht te kennen. Dit is voor de klanten fijn en vertrouwd. En hierdoor kunnen wij het best passende advies geven voor bankzaken, verzekeringen en de hypotheek.

2.        Wat onderscheidt “Regiobank en ACM Assurantiën en Hypotheken” van haar concurrenten?
Het belangrijkste voordeel is de persoonlijke service. Wij kennen onze klanten bij naam, waar vind je dat nog? Je loopt zo bij ons binnen, dat kan ook zonder afspraak. Daarbij heb je al je financiële zaken onder één dak, dat is ontzettend handig en wel net zo overzichtelijk.

Daarnaast zijn we op het gebied van hypotheken en verzekeringen onafhankelijk adviseur. Voor hypotheken kunnen we terecht bij ongeveer 30 geldverstrekkers en voor verzekeringen bij ruim 15 maatschappijen. Hierdoor kunnen we iedereen het best passende advies geven.

Persoonlijk, onafhankelijk en vertrouwd. Dat zijn de drie woorden waar het bij ons allemaal om draait.

3         Welke relatie heeft “Regiobank en ACM Assurantiën en Hypotheken”  met IJsselvogels?
IJsselvogels is een grote vereniging in ons mooie dorp. Wij willen graag lokaal betrokken zijn en daarom ligt het sponsoren van IJsselvogels erg voor de hand. Ook zijn veel van onze klanten lid bij IJsselvogels, dat versterkt deze relatie nog eens.

4.        Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?
Zoals aangegeven vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij Moordrecht en haar inwoners. Het sponsoren van zo’n grote vereniging als IJsselvogels is een mooie manier om deze betrokkenheid te laten zien. We dragen graag ons steentje bij aan deze vereniging die midden in de Moordrechtse gemeenschap staat.

We vinden het erg leuk om hoofdsponsor van het schoolkorfbaltoernooi te zijn. Het is super dat de hele Moordrechtse jeugd zo de kans krijgt om te sporten en specifiek de sport korfbal te ontdekken. Zoals IJsselvogels met dit toernooi de jeugd leert korfballen, doen wij ons best de jeugd met geld te leren omgaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze JongWijs rekeningen en de Kinderspaarweken in de herfstvakantie.

Wil je meer informatie of kennis met ons maken? Loop gerust eens bij ons binnen.