cat_scheidsrechters

Zaterdag 1 april was weer een zaterdag waarop veel wedstrijden voor IJsselvogels zijn gefloten. Naast alle thuiswedstrijden van de jeugd en breedtekorfbalteams waren ook bij A1 en het 4e scheidsrechters nodig, hiervoor was geen KNKV-scheidsrechter beschikbaar.

In de zaal waren er 78 wedstrijden nodig om zonder boete en zonder puntenaftrek voor het 2e, 3e, 4e, etc. aan de zaalcompetitie 2017-2018 te beginnen en door een eindsprint zijn er maar liefst 86 wedstrijden gefloten door Stefan, Hans, Ad, André, beoordelingen door Henk Jan, 2 scheidsrechters van KCC (Jelle en Joost) die een aantal wedstrijden voor ons floten en door eigen (reserve)scheidsrechters gefloten thuiswedstrijden.

In de veldcompetitie zijn er in totaal 79 wedstrijden benodigd en staat de teller na de vorige veldcompetitie op 38. Nog 41 te gaan dus en een goede start op de eerste zaterdag: Stefan floot Maassluis 2 – DES 2, Hans floot PKC B1 – KCC B1, Ad floot Oranje Zwart 1 – ’t Capproen 1 en de twee thuiswedstrijden van A1 en het 4e werden gefloten door Matthijs en Marijn. Vijf wedstrijden op de teller erbij dus maar het zal spannend worden of we de telling gaan halen.

En sowieso: bedank altijd je scheidsrechter na de wedstrijd!