Deze dag stond in het teken van de opening van de nieuwe velden met de nieuwe afmetingen 40×20 meter en de presentatie van de sponsordoeken. Na de laatste oefenwedstrijden werd het veld officieel geopend door voorzitter Henk-Jan Bos en hoofdsponsor Stefan Rijkaart van Cappellen. Mede door het mooie weer werd de opening van het nieuwe seizoen redelijk druk bezocht en mocht de selectie de nieuwe kleding presenteren aan het publiek. Naast De Haan Rijkaart van Cappellen uitvaartverzorging prijkt de naam Weerslag.nl op de wedstrijdkleding / trainingspakken en heeft KV IJsselvogels voor de aankomende 3 jaar weer een combi hoofdsponsor waar men trots op is.

Tijdens de zomer periode zijn wij druk bezig geweest om alles in orde te maken m.b.t. het plaatsen van de sponsordoeken en moeten helaas constateren dat niet volledig is gelukt. Overlappingen van vakanties heeft geresulteerd dat de sponsordoeken nog niet opgehangen kunnen worden en hopen dit volgende week te realiseren. A.s. zaterdag worden de materialen geleverd om het hek te verstevigen en zijn in afwachting wanneer de gemeente de bossage komt snoeien zodat alles afgerond kan worden.

De foto’s worden nog op de website geplaats en bedanken nogmaals de sponsoren Global Bedden & Meubels, Volvo Hooftman, ComfortTuinen, Zin van Bewegen, Kaboom! Vuurwerk, Krabbendam Kadoverpakking, Profotonet, Weerslag.nl, Legian Consultancy B.V. Den Haag, Klijn Machines en Gereedschappen, Van Nieuwkoop Export, Schildersbedrijf Admiraal en View on IT voor de financiele bijdrage.

De tegenprestatie was dat wij als senioren, junioren en recreanten allemaal een hoofdvak van 49 subvakjes zouden (proberen) te verkopen á € 1,00 wat gelijk is aan 1 m3. Wij moeten helaas vaststellen dat dit niet helemaal vlekkeloos is verlopen en er meerdere leden zijn geweest die geen gehoor hebben gegeven aan dit verzoek. Ook een teleurstelling was het afzeggen van de koe, wij hebben getracht het e.e.a. te regelen met een ander schtijtend dier, maar geen van de eigenaren van een geit, schaap, paard of koe wilde een gestresst dier terug krijgen en hebben op vrijdagavond gelukkig nog een alternatieve (menselijke) koe kunnen regelen. Viola Veninga van Bizar themakleding.nl heeft zich als onafhankelijke persoon in de koekleding gehezen en is het veld opgegaan om ergens te gaan schijten. Waar de echte koe 2 jaar geleden weigerde te schijten, was deze koe snel klaar, wellicht had dit te maken met de hoge temperatuur op het veld en nog hogere temperatuur in het koepak. De koe scheet op hoofdvak 21 (subvak 27) en Mark Glissenaar mocht de geldprijs in ontvangst nemen.

De aansluitende BBQ was zeer geslaagd en al het vlees was schoon op, mede door de oefenpartner Refleks uit Rijswijk, die gezellig tot laat bleef zitten.

Het feest was wellicht minder druk bezocht, dit kwam door meerdere festiviteiten in het dorp (o.a. Cees & Lenie vierde een 40 jarige samenzijn), maar konden terug zien op een gezellige avond.

De kop is eraf en kunnen ons opmaken voor een sportief seizoen op een nieuw veld en hopelijk kunnen wij aan het einde van het veldseizoen meerdere kampioenen huldigen!

Iedereen bedankt voor de inspanningen op de dag zelf en tot het volgende evenement!